Home > Gratis lezerswedstrijd: win een duo-ticket ‘Dino’s in the Sand’ in Middelkerke. Waarde € 29

Gratis lezerswedstrijd: win een duo-ticket ‘Dino’s in the Sand’ in Middelkerke. Waarde € 29

Geschreven op 4 juli 2022 om 17:13 door Mario De Wilde

In 2021 werd zo’n 4.000 ton zand gebruikt voor het zandsculpturenfestival in Middelkerke. Dinosaurussen waren gigantisch, dus hebben ze daar zo’n 2.000 ton bovenop gedaan om te zorgen voor nog meer en nog grotere sculpturen. Verwacht je naast de gekende soorten zoals de velociraptor, de stegosaurus en natuurlijk de T-Rex ook aan archeologische taferelen en andere bizarre vondsten. Indrukwekkend is het in elk geval! Je kan zelfs een dino-ride tussen de talrijke spannende scènes doen….Place to be is het strand ter hoogte van het Arthur De Greefplein in Middelkerke en dat nog tot en met zondag 11 september. Kom de indrukwekkende dieren vanop de eerste bewonderen en breng zeker je gsm of smartphone mee want de beestjes gaan graag mee op de selfie’s.

Strand ter hoogte van Arthur De Greefplein
Arthur De Greefplein 1
8430 Middelkerke

Wedstrijd

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Hoeveel betalen kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud?

-In het filmpje zie je een mevrouw in een houten schommel. Welk kleur van trui heeft de mevrouw aan?

-Bedenk een krachtige slogan/gedicht/uitspraak waarom je de dino’s te lijf wilt gaan.

Mail ons je antwoorden voor overmorgen woensdag 6 juli om 17 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats. Donderdag maken we de winnaars bekend.

 

 

2 reacties

Van autreve charlotte
Geschreven op 2022-07-05 20:29:53
10,50€ Roze Gedicht: Er was er eens een dino Heel groot en heel groen Hij vroeg aan een muisje Toe, geef me een zoen! Nee, zei het muisje Dat doe ik niet! Nu huilt de dino Een zee van verdriet
conradt
Geschreven op 2022-07-05 10:57:34
10,50 € roze

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.