Home > Graag met Absynthe Minded op het podium? Schrijf je dan nu in voor Red Rock Rally 2024 Brugge

Graag met Absynthe Minded op het podium? Schrijf je dan nu in voor Red Rock Rally 2024 Brugge

Geschreven op 16 januari 2024 om 09:38 door Mario De Wilde

Knal en schitter jij –samen met Absytne Minded- op 1 mei op ons podium in hartje Brugge? De jacht op talent van eigen bodem is gestart. We zetten op 1 mei in de namiddag vier talentvolle bands op ons podium. Onze jury selecteert (in samenwerking met Brugotta) één Brugse band, één band uit West-Vlaanderen en nog twee bands uit Vlaanderen of Brussel voor de ‘gRRRote finale’. Coördinator Mario Willemsens van Red Rock Rally: “We geven 4 bands een podium, publiek, een mooie prijzenpot én een topervaring. De prijzenpot voor de winnaar bestaat dit jaar uit: 500 euro, een podiumkans van Cultuurcentrum Brugge, 2 dagen studiotijd in Shellshock Studio én als kers op de taart een bandshoot bij rockfotograaf Alex Vanhee.”

Inschrijven kan snel en makkelijk dankzij Vi.be. Vi.be brengt nieuw talent op de juiste plaatsen en dus ook naar onze rally. Inschrijven voor de 30e editie van de Red Rock Rally kan nog tot 4 februari. Surf naar www.vi.be > platform > kansen > Red Rock Rally. Doen! En wie weet deel je het podium met Absynthe Minded.

Absynthe Minded top-of-the-bill van 30e editie!
Op 1 mei 2008 sloten ze samen met Balthazar ons festival af. We zijn verheugd dat ze op 1 mei 2024 terug bovenaan onze affiche prijken. Moeten we Absynthe Minded nog voorstellen? Bert Ostyn en de zijnen leveren ondertussen al twee decennia topkwaliteit in de indiepop. De singles “My Heroics, Part One” en “Envoi” zing je inmiddels achterwaarts mee en verloren in al die jaren nog niets aan schoonheid. In 2023 brachten ze het album ‘Sunday Painter’ uit waarmee de band opnieuw bewees dat ze scherp, melodieus en meeslepend uit de hoek kunnen komen. Kortom, op 1 mei geniet je in Brugge van puur Belgisch vakmanschap.

Meer namen … ZLDR is er één van!
ZLDR zal na de rally het avondprogramma openen. De frisse wind in de Belgische hiphopscene heet ZLDR en komt uit Menen. De gebroeders Jacquemain gingen in december 2023 met de winst én de publieksprijs lopen op de West-Vlaamse editie van Sound Track, verzorgden het voorprogramma van Brihang en halen hun inspiratie bij STIKSTOF, Roméo Elvis en Le77. Klinkt goed? Wacht maar tot je hen live ziet. De broers maken er een sport van om je met hun performance naar alle hoeken van het gevoelsspectrum mee te trekken, van intieme ontboezemingen tot uitzinnige dansbeats.

Verder zijn we de laatste hand aan het leggen aan het avondprogramma. Hou alvast je agenda vrij … 1 mei ben je er weer bij! In het Astridpark, met de makkers en verse pintjes (in een herbruikbare beker)!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.