Home > Gouden huwelijksjubileum voor José Verhaeghe en Krista Vandemaele uit Ardooie

Gouden huwelijksjubileum voor José Verhaeghe en Krista Vandemaele uit Ardooie

Geschreven op 3 juni 2024 om 07:22 door Mario De Wilde

Met een ontvangst in de raadszaal van het gemeentehuis in Ardooie vierden José Verhaeghe en Krista Vandemaele hun gouden huwelijksfeest. Op 8 april 1950 kwam José op de wereld in Meulebeke. Op 25 april 1951 liet Krista zich voor de eerste keer horen en dat klonk in Izegem. Ze vonden elkaar en huwden op 31 mei 1974, nu vijftig jaar geleden. Het gezin kreeg 7 kinderen en ondertussen zijn ze al de fiere opa en oma van elf kleinkinderen.

Na zijn schooltijd hielp José eerst zes jaar thuis op de boerderij van zijn ouders. Na een periode van loonwerk sloot hij de beroepsloopbaan af als clarck chauffeur bij Ardo. Jose is actief binnen Okra Ardooie als bestuurslid en als secretaris. Hij is tevens lid op de Tassche en in Koolskamp. Wandelen en fietsen houden hem fit. En tuinieren is ook al zijn ding. Zingen kan hij ook en deed zijn inbreng in de koren van het Veld en de Tassche. José is verder nog lid van Samana en in zijn vrije tijd legt hij graag een kaartje.

Krista ging eerst aan de slag bij TVB in Oostrozebeke, een bedrijf in de textielnijverheid. Daarna, na de geboorte van de eerste dochter, had ze de handen vol met het huishouden en werd ze een super-fulltime huisvrouw. Krista is lid van Okra en van Femma. Met dank aan Mandelnieuws/ Eddy Huughe

2 reacties

Bovijn mariejeanne
Geschreven op 2024-06-04 11:57:53
Proficiat en nog vele mooie jaren samen💐🍾
De Roo Freddy
Geschreven op 2024-06-03 22:03:45
Een dikke proficiat en nog vele jaren samen

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.