Home > Gouden huwelijksjubileum Jan Willemkens en Linda Verbeiren uit Knokke-Heist

Gouden huwelijksjubileum Jan Willemkens en Linda Verbeiren uit Knokke-Heist

Geschreven op 19 augustus 2022 om 08:45 door Mario De Wilde

Op 11 augustus 1972 gaven Jan Willemkens en Linda elkaar hun ja-woord. Op vrijdagnamiddag 12 augustus 2022 kwamen schepenen Kathleen van der Hooft en Anne Vervarcke Pattyn het koppel gelukwensen naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum. Het paar kreeg een schriftelijke felicitatiebrief van ons Koningspaar overhandigd en een champagnebox namens het gemeentebestuur.

Het paar heeft 1 dochter, Inge die samen met haar partner Bruce Minne in de Pannenstraat in Heist woont. Hun gezinnetje bestaat verder nog uit 3 kinderen: de tweeling Nuno en Leila en dochter Anouk.

In 1970 waren Jan en Linda allebei tewerkgesteld bij de Belgische Posterijen. Mevrouw was loketbediende, meneer postbode. Daar hebben ze elkaar leren kennen en is de vonk zo overgeslagen. Jan is 43 jaar postbode geweest. Hij golft graag en veel, Linda doet vrijwilligerswerk in een woonzorgcentrum en doet ook nog een flexijob bij Chocolatier M.

Beiden houden van verre reizen zoals naar Thaïland of de Kaapverdische eilanden. Het koppel probeert zo lang en zo veel mogelijk nog iets van de wereld te zien. Ze gaan ook graag op wintersport, niet om te skiën maar om in de sneeuw te wandelen. Verder houden ze ook van lekker eten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.