Home > Goud voor Roger De Backere en Carine Louwage uit Knokke-Heist

Goud voor Roger De Backere en Carine Louwage uit Knokke-Heist

Geschreven op 28 december 2022 om 09:02 door Mario De Wilde

Zopas vierden Roger De Backere en Carine Louwage uit Knokke-Heist hun gouden huwelijksjubileum. Burgemeester Piet De Groote overhandigde het paar bij hen thuis in de Pannenstraat een champagnebox namens het gemeentebestuur en maakt hen ook de schriftelijke felicitaties van het Koningshuis over. Het koppel heeft 2 kinderen (zoon Dieter en dochter Ilse) en 2 kleinkinderen.

Roger en Carine leerden elkaar in 1971 kennen in een dancing in Zuienkerke. Roger heeft 40 jaar lesgegeven in de gemeentelijke basisschool Het Anker. De laatste 6 jaar was hij directeur van het Anker in Heist en de Vonk met afdeling Zevekote in Knokke, nu de Pluim. Carine was beroepshalve altijd actief als sociaal helpster/zorgkundige bij de Bond Moyson.

Carine tekent veel en houdt ook van schilderen en lezen. Voor Roger is het verenigingsleven nog steeds belangrijk. Op zijn palmares staat 8 jaar secretaris van een aquariumclub, 10 jaar secretaris van een volleybalclub, 42 jaar secretaris van de Gezinsbond Heist-Duinbergen en 20 jaar secretaris van het Willemsfonds. Buiten zijn rijk gevuld verenigingsleven, houdt hij vooral van lezen, wandelen en fietsen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.