Home > Gianni Sennesael (34) uit Ruiselede gaat uit solidariteit de strijd aan tegen kanker

Gianni Sennesael (34) uit Ruiselede gaat uit solidariteit de strijd aan tegen kanker

Geschreven op 9 mei 2024 om 07:19 door Mario De Wilde

Van 1000 km fietsen tot Iron Man in Frankfurt: Gianni Sennesael, een 34-jarige inwoner van Ruiselede, zet zich met vastberadenheid in om de strijd tegen kanker aan te gaan. Als deelnemer aan de ‘1000km Kom op tegen Kanker’ en aanstaande deelname aan de Iron Man in Frankfurt 18 augustus, is Gianni een ware inspiratie voor velen. In navolging van de toewijding en vastberadenheid van duizenden anderen die deelnemen aan de jaarlijkse ‘1000km Kom op tegen Kanker’, heeft Gianni Sennesael zich aangesloten bij deze nobele inspanning. De ‘1000km Kom op tegen Kanker’ is een vierdaagse fietstocht die door Vlaanderen trekt op 9-10-11-12 mei en geld inzamelt voor onderzoek naar en de strijd tegen kanker.

Gianni’s deelname aan deze indrukwekkende fietstocht is niet alleen een persoonlijke uitdaging, maar ook een daad van solidariteit met degenen die getroffen zijn door kanker en hun families. Door zijn deelname hoopt Gianni niet alleen bewustzijn te creëren voor deze ziekte, maar ook fondsen te werven voor belangrijk kankeronderzoek. Er werd ondertussen meer dan 6000Eur ingezameld.Maar het engagement van Gianni stopt hier niet. Na de 1000km fietstocht zal hij zijn grenzen verleggen door deel te nemen aan een Iron Man in Frankfurt, een van de meest uitdagende triatlonwedstrijden ter wereld.

Dit is een ware test van fysieke en mentale kracht, en Gianni is vastbesloten om deze uitdaging aan te gaan ter ere van de strijd tegen kanker.Gianni moedigt anderen aan om zijn strijd te steunen door donaties te doen aan Kom op tegen Kanker en door bewustwording te verspreiden over de impact van deze ziekte. Zijn toewijding en vastberadenheid zijn een inspiratie voor velen en laten zien dat individuen het verschil kunnen maken in de strijd tegen kanker.Voor meer informatie over Gianni’s deelname aan de ‘1000km Kom op tegen Kanker’ en zijn aanstaande Iron Man uitdaging, bezoek zijn persoonlijke pagina op de website van Kom op tegen Kanker.

Over Kom op tegen Kanker

Kom op tegen Kanker is een Belgische organisatie die zich inzet voor de strijd tegen kanker. De organisatie financiert wetenschappelijk onderzoek, biedt psychosociale ondersteuning aan patiënten en hun naasten, en voert campagnes om het bewustzijn over kanker te vergroten. De ‘1000km Kom op tegen Kanker’ is een van de belangrijkste fondsenwervende evenementen van de organisatie, waarbij duizenden mensen samen fietsen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Voor meer informatie, bezoek https://www.komoptegenkanker.be/.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.