Home > Gescand en gewonnen: dit zijn de 21 winnaars van de Waregem Winkelt-app

Gescand en gewonnen: dit zijn de 21 winnaars van de Waregem Winkelt-app

Geschreven op 1 juni 2024 om 07:11 door Mario De Wilde

De eerste winactie sinds de herlancering van de Waregem Winkelt-app leverde zopas 21 gelukkige winnaars op. Zij winnen alles samen 1000 euro aan Waregemse waardebonnen. Die prijzen mochten ze op donderdag 30 mei in ontvangst komen nemen in het stadhuis. Wie in Waregem winkelt, wordt beloond: dat is de belofte van de Waregem Winkelt-app. Want in de vernieuwde winkelapp spaart elke klant Waregempunten bij deelnemende handelszaken. Die punten worden automatisch ingezet bij de verschillende winacties, zoals de voorbije voorjaarsactie. Deelnemers maken iedere keer kans op 1000 euro aan waardebonnen van hun favoriete Waregemse handelaars.

De prijzen komen steeds van de handelaar waar de klant een winnende scan uitvoerde. Zo beloont het stadsbestuur zowel de gebruikers als de actieve handelaars. De hoofdprijs viel bij de afgelopen voorjaarsactie uit de bus bij bakkerij Delecta uit de Jozef Duthoystraat. De winnende klant krijgt er een heel mooie waardebon van 500 euro. Voor de twintig overige winnaars is er een waardebon van 25 euro bij twintig verschillende Waregemse handelaars.

Wie kans wil maken om bij een van de volgende winacties ook in de prijzen te vallen, leest er alles over op www.waregem.be/waregemwinkelt. Er wachten immers nog vier kansen later dit jaar! De lentewinactie loopt nog tot en met 23 juni. De Waregem Winkelt-app en deelnames aan de winacties zijn volledig gratis.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.