Home > Gent-Wevelgem en Kattekoers in Ieper morgen hele dag met Publieksdorp

Gent-Wevelgem en Kattekoers in Ieper morgen hele dag met Publieksdorp

Geschreven op 30 maart 2019 om 16:54 door Mario De Wilde

In navolging van de communicatie van vorige week, brengen het stadsbestuur van Ieper graag extra informatie betreft deze wielerhoogdag. Het grootste sportevenement van West-Vlaanderen, 7 koersen met historiek en heroïek, spanning en spektakel. De Grote Markt van Ieper, als poort naar de finale, is het decor voor een vrij publieksdorp met groot scherm en foodtruck in de schaduw van het Belfort, terwijl de West Corner Brass Band voor de ochtendanimatie zorgt. Sportief kan je, naast het volgen van de dames- en herenwedstrijd op het grote scherm, genieten van volgend koersplezier:

▪ doorlopend voorstelling coureurs en vanaf 12h00 demonstratie voor miniemen, aspiranten en niet-aangesloten jeugd, BMX-parcours

▪ 8h55 : Start Junioren U19 Nations Cup met landen truien

▪ 10h10 : Start Dames World Tour

▪ 11h05 : Start Beloften U23 Nations Cup met landen truien

▪ 12h00 : Aankomst Junioren U19 Nations Cup

▪ 13h10 : Doortocht DAMES WORLD TOUR

▪ 15h10 : Aankomst U23 NATIONS CUP – Kattekoers aankomst

▪ 16h30 : Doortocht MEN WORLD TOUR

In de publiekszone met groot scherm kan je zonnepanelen winnen ter waarde van € 4.000 winnen. Eco Solar geeft een installatie zonnepanelen weg , alsook krijgt elke deelnemer aan de wedstrijd zowel een goodiebag als een voucher t.w.v. €20 voor jetons te gebruiken op de Grote Markt van Ieper tijdens Gent-Wevelgem/Kattekoers. Wees er tijdig bij ! Om 16u wordt de set verloot en wordt de winnaar bepaald. Meer info op www.ecosolarenergie.be Rond kwart na vijf arriveert Gent-Wevelgem, hopelijk na een beklijvende koers. Wordt Peter Sagan alleen recordhouder? Zijn het vreugdetranen voor Elia Viviani deze maal!

Eén zekerheid : Nooit een saai moment in Gent-Wevelgem, 7 Races in Flanders Fields !

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.