Home > Gene Thomas vervangt zieke Bart Herman bij kerstconcert met Lisa del Bo in Male bij Brugge

Gene Thomas vervangt zieke Bart Herman bij kerstconcert met Lisa del Bo in Male bij Brugge

Geschreven op 16 december 2023 om 16:16 door Mario De Wilde

Na een geanimeerde retro tractoren kerstrun door de sfeervol verlichte straten van Male bij Brugge zat de Sint-Thomas van Kantelbergkerk bomvol. Op het programma: een kerstconcert van Lisa del Bo en Bart Herman. Maar deze laatste moest in laatste instantie om medische redenen afhaken. De Wevelgemse zanger moest plots opgenomen worden in het ziekenhuis en dus moest er uitgekeken naar een volwaardige vervanger. Die werd er gevonden in de persoon van Gene Thomas en deze presentator/liedjesmaker deed het fantastisch in deze moeilijke omstandigheden. Het werd een emotionele en pakkende avond. Voor de drie goede doelen (Foton, Kantelwonen en De Warmste Week) wacht straks een cheque van 2500 euro. De organisatie ‘Male Waar Wij Wonen’ met de vele trouwe vrijwilligers mag daarmee alweer terugblikken op een perfect evenement.

 

Op de foto : beide artiesten Lisa del Bo en Gene Thomas, vertegenwoordigers van de goede doelen, volksvertegenwoordiger en schepen van Brugge Franky Demon, burgemeester van Damme Joachim Coens,  penningmeester Martin Claeys van ‘Male waar wij wonen’ en de herstellende voorzitter Carlos De Rock.

 

 

2 reacties

Johan Vandenbroucke
Geschreven op 2023-12-21 21:17:59
Dankjewel voor de mooie weergave van dit geslaagd concert, een echt kerstconcert waar ook de oude kerstliederen hun plaats kregen en Lisa del Bo, Gene Thomas en de muzikanten het beste van zichzelf gaven.
De Rock Carlos
Geschreven op 2023-12-17 23:05:40
PRACHTIG artikel en DANKJEWEL aan de redactie ❤️‍🔥👍

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.