Home > Ga shoppen in Brugge in het spoor van Cameron Vandenbroucke en win een all-in cheque

Ga shoppen in Brugge in het spoor van Cameron Vandenbroucke en win een all-in cheque

Geschreven op 30 september 2021 om 13:58 door Mario De Wilde

Het is weer leuk en ontspannen shoppen in Brugge. Bovendien komen er nog enkele extra’s aan. De vzw Brugs Handelscentrum en Shopping Smedenstraat zetten het begin van de herfst goed in met maar liefst twee Koopsweekends. Begin oktober is het centrum van Brugge ’the place to be’ voor shoppers, uiteraard op een coronaproof manier. ‘De eerste twee weekends van oktober 2021 (meer specifiek van vrijdag 1 oktober tot en met maandag 4 oktober en vrijdag 8 oktober tot en met maandag 11 oktober 2021 ) kan je terug koopjes doen in het Brugse stadscentrum’, verduidelijkt schepen van Werk en Ondernemen Pablo Annys.

Bovendien is het op 2 en 3 oktober het Weekend van de Klant, is zondag 3 oktober de maandelijkse koopzondag én doorkruist de Zoute Grand Prix op zaterdag 9 oktober tussen 15.30 uur en (minimum) 18.30 uur het Koopweekend. Er neemt een honderdtal wagens deel en de passage zal stapvoets gebeuren. ‘Redenen genoeg om de Brugse winkelstraten te verkennen. Een groot gedeelte van de winkelstraten zal op zaterdag en zondag autovrij of verkeersluw zijn. De handelaars mogen dan voor hun winkel aan verkoop doen’ vult Pablo Annys enthousiast aan.

Het Koopweekend vindt plaats in volgende straten: Smedenstraat (neemt enkel het eerste weekend deel van 1 tot en met 4 oktober), Noordzandstraat, Geldmuntstraat, Eiermarkt, Zuidzandstraat, Steenstraat, Markt, Simon Stevinplein, Sint-Salvatorskerkhof, Zilverpand, Nikolaas Desparsstraat, Sint-Jakobsstraat tussen Geldmuntstraat en Naaldenstraat, Sint-Amandsstraat, Kemelstraat, Mariastraat, Wollestraat, Vlamingstraat, Academiestraat, Ter Steeghere en Breydelstraat.
‘Het Koopweekend, dat is gezelligheid troef. Er zal extra animatie en sfeer in de stad zijn en de handelaars krijgen de mogelijkheid om met speciale acties het kooppubliek te verwennen. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles coronaproof verloopt. Het Koopweekend is één van de acties die we in samenwerking met Stad Brugge opzetten’, stelt Dirk Vanhegen, voorzitter van Brugsch Handelscentrum (BHC).

Bovendien organiseert vzw Brugs Handelscentrum voor de tweede maal een ‘Win een all-in’. Kom shoppen, genieten, overnachten in Brugge, luidt het credo. Van 15 oktober tot 31 oktober 2021 maken klanten kans om een van de vele ‘win een all-in cheque’ te winnen bij één van de deelnemende handelaars in de binnenstad. Vzw BHC wil hierbij verder blijven investeren in het promoten van het shoppen in de binnenstad.
Prijzenregen
Met deze actie maken bezoekers en trouwe klanten van onze handelaars kans om 3 x een cheque van 1000 euro en 10 x een cheque van 500 euro te winnen. Hiermee kunnen ze shoppen, slapen en genieten van het winkel & horeca-aanbod in Brugge. Deelname is eenvoudig. Kom shoppen in Brugge tussen 15 en 31 oktober 2021 bij één van de winkels /zaken die meedoen aan deze actie. Je vult een deelnameformulier in en neemt op die manier automatisch deel aan deze actie. Op die manier maak je kans op één van deze leuke cheques.
Promotie
Brugs Handelcentrum maakt veel budget vrij om deze actie te ondersteunen. Er is een campagne in de kranten , tv , online en via sociale media en ze zorgt voor de nodige ondersteuning van de handelaars (affiches, post – materiaal ) … en met deze cheques ondersteunen ze de lokale economie. Dirk Vanhegen, voorzitter van Brugsch Handelscentrum: “We hebben Cameron Vandenbroucke gevraagd om op te treden als ambassadrice van deze actie. We maken een mooie video & fotoreportage. Via social media zal zij ook deze actie promoten.”

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.