Home > Freddy Cattoor en Martine De Paep uit Knokke-Heist zijn 50 (euh…51) jaar getrouwd

Freddy Cattoor en Martine De Paep uit Knokke-Heist zijn 50 (euh…51) jaar getrouwd

Geschreven op 29 februari 2024 om 09:41 door Mario De Wilde

Op 22 februari 1973 stapten Freddy Cattoor en Martine De Paep in het huwelijksbootje. Afgelopen zaterdag kwamen burgemeester Jan Morbee en schepen Tine Gobert in zaal Carina in Moerkerke het paar feliciteren naar aanleiding van hun gouden huwelijksverjaardag. Freddy en Martine hebben 3 dochters: Lincy baadt samen met haar man restaurant Old Fisher op de hoek van het Heldenplein en de Graaf d’Ursellaan in Heist uit, Kelly heeft een schoonheidsinstituut in de Knokkestraat in Heist en Sheryl werkt in het woonzorgcentrum Polderparel in Westkapelle. Het koppel heeft ook 6 kleinkinderen en een achterkleinkind op komst.

Het koppel leerde elkaar kennen in juli 1972 tijdens een dansfeest in feestzaal de Speelman in de Heistlaan. Freddy was vanaf zijn 16 tot 39 jaar werkzaam in de zeevisserij. Daarna stapte hij tot zijn 58 jaar over op de binnenvaart waarvan de laatste 7 jaar op de Rijn. Martine beredderde het huishouden en ontfermde zich over de zorg voor de 3 dochters.

Freddy was jaren lid van een mandolinegezelschap en Martine speelde tot haar 65ste mee in het Westkapels toneelgezelschap. Het koppel kocht een motorjacht in 2010. In 2012 ruilden ze dit vaartuig in voor een groter model waarmee ze graag varen op de rivieren in Nederland en Frankrijk. Het Nieuws van West-Vlaanderen wenst Freddy en Martine samen nog een behouden vaart en veel gezonde en voorspoedige jaren.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.