Home > Finaliste Françoise Beernaert uit Sijsele gaat voluit voor kroontje van Miss Wellness Beauty 2023

Finaliste Françoise Beernaert uit Sijsele gaat voluit voor kroontje van Miss Wellness Beauty 2023

Geschreven op 23 januari 2023 om 08:51 door Mario De Wilde

Françoise Beernaert (43), all-round schoonheidsspecialiste van een eigen salon ‘Les soins de Françoise’ in Sijsele (Damme), is als finaliste van Miss Wellness Beauty 2023 in de running om einde april het benijdenswaardig kroontje in de wacht te slepen. Najaar 2020 is ze in Sijsele als zelfstandige in bijberoep thuis gestart na het behalen van haar diploma schoonheidsspecialiste in juni 2020. Intussen heeft ze ook nog het diploma van gespecialiseerd voetverzorgster en zorgmasseuse behaald. Momenteel volgt Françoise voetreflexologie. Françoise: “Ik wilde altijd schoonheidsspecialiste worden. Als 5-jarige lakte ik al zelf mijn nageltjes en als tiener was ik reeds fanatiek bezig met verzorgingsproducten voor mijn acné huid toen. In september 2017 heb ik dan uiteindelijk de stap gezet en de cursus gelaatsverzorging gevolgd in avondschool. De microbe had me al snel te pakken, waardoor ik in 2019 loopbaanonderbreking nam om voltijds opnieuw naar school te gaan voor de volledige opleiding van schoonheidsspecialiste en salonbeheerder. Jammer genoeg kwam covid wat roet in het eten gooien waardoor ik veel praktijklessen moest missen. Maar ik ben blijven volharden en mijn droom nastreven tot op de dag van vandaag.”

Als we vragen naar de troeven van Françoise Beernaert dan schuift ze meteen haar leergierigheid naar voor: “Ik wil met deze verkiezing veel nieuwe producten, toestellen, vaardigheden, mensen enz. leren kennen. Er is nog heel veel groeipotentieel. Het zou mooi zijn mocht ik ambassadrice worden van de beautysector. Ik kijk alvast enorm uit naar dit avontuur!”

De verkiezing van Miss Wellness  Beauty is opgestart in 2010 door het Nationaal Comité onder leiding van Patrick Matthys en is intussen uitgegroeid tot één van de grootste en belangrijkste verkiezingen uniek in België. Het is de enige verkiezing die zich exclusief richt naar de wellness & beauty sector waar men op zoek is naar een dame met een mooie uitstraling, pit heeft en die sociaal is en een connectie heeft met de sector. Op zondag 4 december was er de persvoorstelling in Brasschaat, al een unieke ervaring op zich. Begin dit jaar begon het pas echt, met mediatraining, teambuilding en nieuwjaarsdrink. Vanaf dan volgden er workshops, fotoshoots, Day of Beauty op 4 en 5 februari in Antwerp Expo, een groepsreis enz. met de grote finale op zaterdag 29 april 2023 in het Antwerp Hilton Old Town.

Nog dit: vanaf 1 februari 2023 kan er al gestemd worden op je favoriete miss, Françoise heeft het nummer 21 getrokken. Iedereen die wil kan haar volgen op haar pagina ‘missfrancoise2023’ op Instagram en Facebook.

1 reactie

Françoise Beernaert
Geschreven op 2023-01-23 20:59:20
Dankjewel voor dit mooie artikel! :)

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.