Home > For Freedom Museum in Ramskapelle in nieuw TV-programma ‘Andermans Zaken’

For Freedom Museum in Ramskapelle in nieuw TV-programma ‘Andermans Zaken’

Geschreven op 24 augustus 2020 om 17:23 door Mario De Wilde

Vanaf woensdag 30 september 2020 helpt Kamal Kharmach in het nieuwe Eén-programma ‘Andermans zaken’ zes Vlaamse ondernemingen in nood, waaronder ook het For Freedom Museum van Freddy en Danny Jones in Knokke-Heist.

Kamal: docent economie en succesvol ondernemer
Iedereen kent Kamal als comedian, maar hij is ook een geboren ondernemer. Zo startte hij in Antwerpen, Gent, Mechelen en Sint-NIklaas de donutketen Donutello op. Hij verkocht dit succesvolle concept daarna aan Belgische ondernemers en investeerde het geld in nieuwe bedrijven. Kamal was aanvankelijk assistent aan het departement Economie van de Universiteit Antwerpen en doceert momenteel bedrijfseconomie aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Zijn kennis en ervaring wil hij dan ook gebruiken om andere ondernemers te helpen en hun zaak te redden. Via het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) krijgt hij ook steun van partners, waaronder het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ).

Uitzending over For Freedom Museum op 21 oktober

In ‘Andermans zaken’ gaat Kamal langs bij zes ondernemingen, elk met een heel verschillend profiel, eigen ambities en dromen. Helaas staan de ondernemers ook voor grote uitdagingen staan en weten ze niet goed weten hoe er mee om te gaan. Het bezoek van Kamal aan het For Freedom Museum staat geprogrammeerd op 21 oktober 2020 op Eén om 20.45 uur.

For Freedom Museum scoort op Trip Advisor

Het private For Freedom Museum in Ramskapelle staat momenteel bij Trip Advisor op Nummer 1 op “Bezienswaardigheden te bezoeken in Knokke-Heist” en op Nummer 3 voor “Militaire en Historische Musea België”. Of dit al dan niet de verdienste is van Kamal en zijn experts, ontdek je in Andermans Zaken.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.