Home > Foodtruckfestival SMA(A)K komt van 17 t.e.m 20 mei naar Seafront in Zeebrugge

Foodtruckfestival SMA(A)K komt van 17 t.e.m 20 mei naar Seafront in Zeebrugge

Geschreven op 9 mei 2024 om 07:20 door Mario De Wilde

De tijdelijke invulling van de Oude Vismijn gaat verder. Nu de verhuur vlot loopt en slechts enkele panden meer beschikbaar zijn (o.a. voor zomerse pop-ups) trekt Seafront dit jaar volop de kaart van de events. De Oude Vismijn, ooit de thuisbasis van het maritiem themapark Seafront, is nu een hippe belevenissite die het hele jaar door bezoekers weet te charmeren. Vaste waarden zoals ‘SeafrontBoulder’, ‘Kringwinkel ’t rad’ en evenementenhal ‘Port bleu’ kregen het gezelschap van leuke eetadresjes, een kwalitatieve koffieshop, een chocoladewinkel en tal van leuke winkels.

Het is er aangenaam vertoeven, ook SMA(A)K foodtruckfestival pikte deze vibes op en organiseert van 17 t.e.m 20 mei het allereerste foodtruckfestival in Zeebrugge. In een unieke samenwerking met Seafront, en dankzij de logistieke ondersteuning van Brugge, transformeert SMA(A)K de promenade van Seafront tot een betoverend openluchtfestival. Dit wordt dé ontmoetingsplaats voor vrienden en families om te ontspannen, te genieten van culinaire hoogstandjes en te proeven van een unieke sfeer aan de kust.

Het evenement wordt een verrukkelijke reis langs smaakvolle tradities, van exotisch Aziatisch tot hartverwarmend Zuid-Amerikaans en alles daartussenin. De foodtruckers kijken ernaar uit om tongstrelende gerechten te serveren, terwijl de dorst gelest kan worden met verfrissende drankjes zoals Aperol Spritz, sprankelende bubbels en verfrissende biertjes. Muziekliefhebbers kunnen zich voorbereiden op een onvergetelijke avond vol hippe beats en rock-‘n-roll.

Op vrijdagavond vanaf 19u gaat het feest van start met een bruisende ‘afterwork’-ervaring. Gedurende de rest van SMA(A)K Zeebrugge kunnen bezoekers genieten van liveoptredens die de festivalvibe versterken. Ook aan de jongsten is gedacht, met een uitgebreide waaier aan kindvriendelijke activiteiten. Van kleurrijke springkastelen tot kindergrime en een speelbox, er is genoeg om de kleinste festivalgangers te vermaken. De festivalomgeving ademt gezelligheid uit, met betoverende lichtslingers, vlaggetjes, picknickbanken en knusse zithoeken. SMA(A)K streeft ernaar om mensen samen te brengen in een knusse en gezellige omgeving, waar het genieten van elkaar centraal staat.

De kern van SMA(A)K Foodtruckfestival is de unieke beleving die voor iedereen een onvergetelijke smaakervaring creëert. Bovendien is de toegang tot het festivalterrein volledig gratis, wat het evenement toegankelijk maakt voor een breed publiek.

PROGRAMMA:
Vrijdag
17h-23h
Afterwork (vanaf 19h)
Zaterdag
14h-23h
Live optredens
Kinderanimatie
Zondag
12h-23h
Familyday
Live optreden
Goochelshow (15h-18h)
Kinderanimatie
Maandag
12h-21h
Live optreden
Kinderanimatie

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.