Home > Flink wat verkeersmaatregelen vanaf morgen in omgeving Damme-Sint-Kruis voor Campo Solar

Flink wat verkeersmaatregelen vanaf morgen in omgeving Damme-Sint-Kruis voor Campo Solar

Geschreven op 28 juli 2022 om 14:20 door Mario De Wilde

Van morgen vrijdag 29 tot en met zondag 31 juli 2022 gaat de zesde editie van Campo Solar door. Het wordt wederom een hartverwarmende reis met shows, smaken, knuffels en ontzettend veel plezier, omringd door prachtige natuur midden de zonnebloemen. Nieuw! Deze zomer kan je in de prachtige Damse Polders ook ontspannen overnachten op de Campo Camping! Zo kan je Campo Solar nog beter beleven. De zaterdagtickets én de weekend- en campingtickets zijn al uitverkocht. Er zijn wel nog steeds beperkt vrijdag- en zondagtickets beschikbaar om mee te genieten! De organisatoren verwachten, mede dankzij het zomerse weer, duizenden toeschouwers en dat is veel volk in deze kalme regio.

De organisatie neemt samen met de lokale politie en het stadsbestuur verschillende verkeersmaatregelen om het event vlot en veilig te laten verlopen. De organisatoren verwachten immers

Verkeersmaatregelen

In de Pijpeweg is vanaf vrijdag 29 juli om 08.00 uur tot en met maandag 1 augustus 2022 om 12.00 uur geen doorgaand verkeer mogelijk tussen de Kerkstraat en Legeweg. De Malelei en Oude Damse Weg zijn tijdens Campo Solar niet toegankelijk (met uitzondering voor bewoners).

Tussen het centrum van Damme en Sint-Kruis is een omleiding voorzien via de Vivensteenweg en Moerkerkesteenweg. In de Legeweg geldt tussen de Pijpeweg en Vivensteenweg éénrichtingsverkeer in de richting van de Vivensteenweg.

Kom je met de wagen naar het event? Je kan de autoparking enkel inrijden via de Legeweg. De Legeweg is enkel bereikbaar via de Moerkerse Steenweg. Voor fietsers is geen éénrichtingsverkeer van kracht. De parking kan je enkel verlaten via de Legeweg in de richting van de Vivensteenweg. In de omliggende straten is een parkeerverbod van kracht gedurende deze drie dagen.

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van Camp Solar vermijden? Kom met de fiets of te voet. De lokale politie kan bij grote drukte steeds beslissen om straten in de omgeving van het event af te sluiten.

Foto’s Michelle Geerardyn

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.