Home > Flavourite Bruges: ga vanaf 1 maart in Brugge tafelen en win een waardebon van € 50

Flavourite Bruges: ga vanaf 1 maart in Brugge tafelen en win een waardebon van € 50

Geschreven op 8 februari 2022 om 13:25 door Mario De Wilde

Vanmorgen werd in Restaurant De Jonkman in Sint-Kruis de nieuwe actie ‘Flavourite Bruges’ afgetrapt. Nagenoeg het hele stadsbestuur was opgetrommeld en Filip Claeys fungeerde als enthousiaste gastheer.  ‘Flavourite Bruges’ is een ambitieus meerjarenplan om Brugge als gastronomische Vlaamse stad nog meer in the picture te plaatsen. Een van de eerste en meest zichtbare actie is ”Flavourite Bruges mont’. Hoe zit een en ander in elkaar? In de maand maart verloot Stad Brugge elke week 20 waardebonnen van 50 euro uit om lekker mee uit eten te gaan. Alsof dat nog niet genoeg is, maken alle deelnemers ook nog eens kans op de hoofdprijs: een waardebon van 500 euro.

Wat moet je doen?
– Ga in tussen 1 en 31 maart 2022 uit eten in één van de deelnemende restaurants.
– Neem er een foto en deel die openbaar op Facebook, Instagram of Twitter met de hashtag #flavouritebruges en de naam van het restaurant.Geen dineerplannen? Ook dan kan je in de prijzen vallen:
– Deel op Facebook, Instagram of Twitter een foto van je favoriete Brugse restaurant, vertel erbij waarom je dit plekje aanraadt en voeg de hashtag #flavouritebruges toe. Veel succes!

De deelnemende restaurants vind je op www.visitbruges.be/restaurants

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.