Home > Fioretti toont zich komende vrijdag in Lenteconcert tot eerste popkoor van Brugge

Fioretti toont zich komende vrijdag in Lenteconcert tot eerste popkoor van Brugge

Geschreven op 24 maart 2024 om 10:15 door Mario De Wilde

Het Fioretti popkoor is na al die jaren niet meer weg te denken uit de Brugse muziekwereld. De voorbije jaren zongen ze al meermaals met bekende sterren zoals Helmut Lotti en Ingeborg. Ze blijven niet stilstaan. Na hun swingend debuut met kerst vernieuwt het Brugs Fiorettikoor zich volledig tot het eerste popkoor van Brugge! In hun eigen koorruimtes in de Boeveriestraat zingen en swingen ze er elke vrijdagavond op los met een nieuw concept waarbij popliedjes een frisse, eigentijdse twist krijgen.
Maar er is meer… ze stellen ook met trots hun nieuwe optredenlocatie voor.

Komende vrijdag 29 maart 2024 om 20.30u brengen ze in het prachtige auditorium van het Sint-Lodewijkscollege in Brugge een hip en vrolijk lenteconcert. Het wordt een avond vol verrassingen en muzikale vernieuwingen. Mis deze unieke gelegenheid niet om de sprankelende energie en betoverende melodieën van het Fioretti Popkoor te ontdekken. Bestel de allerlaatste tickets vandaag nog via www.fiorettikoor.be of mail fiorettikoorbrugge@gmail.com voor meer informatie.

Wie weet krijg je na dit concert de zangmicrobe te pakken en schitter je volgend jaar zelf mee op het podium bij het Fioretti popkoor voor jongeren vanaf 7 jaar!

1 reactie

De Rock Carlos
Geschreven op 2024-03-25 03:36:04
Uit sympathie voor het koor en Sara en .. na het lezen van de prima aankondiging tekenen we , bij leven en welzijn, present 😍👍

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.