Home > Finalisten van West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2019 zijn bekend.

Finalisten van West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2019 zijn bekend.

Geschreven op 8 februari 2019 om 09:22 door Mario De Wilde

Ook dit jaar zetten alle West-Vlaamse JCI afdelingen hun schouders onder de 8de editie van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer. Het event gaat door op 4 april 2019, Site Oud Sint-Jan te Brugge. De vier finalisten werden inmiddels bekend gemaakt: Gunther Gheysels van Get Driven, Pieter Lefevre van GBL Studio, Niels Syx van Syx Graphics & Veerle Lemahieu van Jusré. 14 ondernemers dienden hun kandidatuur in en streden mee voor een felbegeerd plaatsje in de finale. In samenwerking met consultancykantoor Vandelanotte uit Kortrijk kozen de voormalige winnaars van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer uiteindelijk de 4 finalisten.

Individu, gemeenschap, internationalisme en business

De commissie, die wordt voorgezeten door JCI-West-Vlaanderen, onder de leiding van Benedicte Leroy, organiseert het hele traject, van selectie van ondernemers tot award. “De West-Vlaamse Jonge Ondernemer is ondertussen uitgegroeid tot een sterk merk. Bovendien gaat niet enkel om een eenmalig event, maar om een traject, waarin het jci-team, de kandidaten, de jury en de partners elkaar versterken, en net daarom zet ik met plezier mijn schouders eronder.” De jury die uiteindelijk de finalist kiest wordt samengesteld uit ondernemende West-Vlamingen, elk met een specifieke achtergrond. Op 30 maart zullen zij de kandidaten toetsen aan de pijlers die aan de basis liggen van JCI: individu, gemeenschap, internationalisme en business. Verder moet een kandidaat jonger zijn dan 40, een significant aandeel hebben in de onderneming en natuurlijk West-Vlaming zijn. Op donderdag 4 april tenslotte wordt in het Oud Sint-Jan in Brugge tijdens de awardshow de uiteindelijk winnaar van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer bekend gemaakt.

Over JCI en de West-Vlaamse Jonge Ondernemer Award

JCI is een internationale organisatie van jonge ondernemende mensen. Door hun engagement, vriendschap en het realiseren van creatieve projecten groeien zij tot toekomstgerichte ondernemers. De vier basispijlers waarrond JCI-leden evolueren zijn individu, gemeenschap, internationalisme en business. JCI Vlaanderen telt ongeveer 850 leden, waarvan 400 leden in JCI West-Vlaanderen. De West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar is een verkiezing waarbij alle JCI-afdelingen binnen West-Vlaanderen de schouders zetten onder een boeiend business project. West-Vlaanderen wordt gekenmerkt als een ondernemende regio met een sterk netwerk van KMO’s. Het is wellicht wat minder West-Vlaams om ons daarvoor op de borst te kloppen; toch mag dat wel eens. We wensen dan ook de sterkste ondernemers in de schijnwerpers te plaatsen. De verkiezing van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar is niet alleen een event. We creëren een uniek platform waarop jonge ondernemers zich kunnen profileren.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.