Home > Finalisten van JCI’s West-Vlaamse Jonge Ondernemer zijn bekend

Finalisten van JCI’s West-Vlaamse Jonge Ondernemer zijn bekend

Geschreven op 14 februari 2020 om 17:49 door Mario De Wilde

De West-Vlaamse JCI afdelingen zetten ook dit jaar hun schouders onder de 9de editie van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer. De award wordt uitgereikt op 2 april 2020 in de bedrijfsgebouwen van Smappee & Snowball te Harelbeke (Evolis). De vier finalisten werden zopas bekend gemaakt: Chris Van de Voorde (JuuNoo), Frederick Verhelst (Smart Solutions), Nicolas Moerman (Nestor) en Sarah Dupont (Dupont). Dit jaar hebben 10 West-Vlaamse ondernemers hun kandidatuur ingediend met als doel een finaleplaats te kunnen bemachtigen. In samenwerking met consultancykantoor Vandelanotte uit Kortrijk koos de zorgvuldig samengestelde jury de 4 finalisten. In willekeurige volgorde gaan naar de finale: Chris Van de Voorde (JuuNoo), Frederick Verhelst (Smart Solutions), Nicolas Moerman (Nestor) en Sarah Dupont (Dupont).

De commissie, onder de leiding van Jean-Baptiste Van Damme van Devan Plastics, organiseert het hele traject, van selectie van de kandidaten tot uitreiking van de award. De West-Vlaamse Jonge Ondernemer is ondertussen uitgegroeid tot een sterk merk, een jaarlijks terugkerend fenomeen. Dit jaar is de commissie er tegenaan gegaan onder het motto: “Aim high!”. De jury die uiteindelijk uit de 4 overgebleven finalisten de winnaar moet kiezen, zal bestaan uit ondernemende West-Vlamingen, uit verschillende sectoren. Zij toetsen de finalisten aan de hand van verschillende criteria, waaronder de pijlers die aan de basis liggen van JCI: individu, gemeenschap, internationalisme en business. Op donderdag 2 april 2020 wordt in het nieuwe bedrijfsgebouw van Smappee te Harelbeke (Evolis) tijdens een heuse awardshow de winnaar van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2020 bekend gemaakt. De winnaar maakt nog kans om ook de award Vlaamse Jonge Ondernemer te winnen die doorgaat op woensdag 20 mei 2020 te Leuven.

Over JCI en de West-Vlaamse Jonge Ondernemer Award

JCI is een internationale organisatie die bestaat uit jonge ondernemende mensen. Door hun engagement, vriendschap en het realiseren van creatieve projecten groeien zij tot toekomstgerichte ondernemers. De vier basispijlers waarrond JCI-leden evolueren zijn individu, gemeenschap, internationalisme en business. JCI Vlaanderen telt ongeveer 850 leden, waarvan 400 leden in JCI West-Vlaanderen. De West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar is een verkiezing waarbij alle JCI-afdelingen binnen West-Vlaanderen de schouders zetten onder een boeiend business project. West-Vlaanderen is een ondernemende regio met een sterk netwerk van KMO’s. Het is wellicht wat minder West-Vlaams om ons daarvoor op de borst te kloppen. Dit willen we voor één keer wél doen. We wensen dan ook de sterkste ondernemers in de schijnwerpers te plaatsen. In het bijzonder de jonge, nieuwe generatie van ondernemers, om hen te helpen bij het uitbouwen van hun business. De verkiezing van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het Jaar is niet zomaar een event. We creëren een uniek platform waarop jonge ondernemers zich kunnen profileren, bijleren en hun netwerk uitbreiden.

Meer info : https://www.wvljo.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.