Home > Finalisten Miss Wellness Beauty op bezoek in Woonzorgcentrum Ten Boomgaarde te Sint-Michiels

Finalisten Miss Wellness Beauty op bezoek in Woonzorgcentrum Ten Boomgaarde te Sint-Michiels

Geschreven op 21 maart 2023 om 12:22 door Mario De Wilde

De bewoners van het Woonzorgcentrum Ten Boomgaarde te Sint-Michiels mochten even genieten van enkele verwenmomentjes die gratis werden aangeboden door de finalisten van Miss Wellness Beauty 2023. Het enthousiasme was er van zowel de finalisten als van de bewoners. De samenwerking met het animatieteam van het woonzorgcentrum zorgde ervoor dat de dames konden genieten van verschillende behandelingen. Koffie, koekjes en leuke babbels zorgden voor een gezellige namiddag. Dit waren alvast de finalisten die de bewoners een paar leuke uurtje verpozing bezorgden.

Farah Gheneyn (36) uit Brugge – zaakvoerster van “Make-up by Farah”.
Farah is make-up artist, je kan bij haar terecht voor dag- en avond make-up, bruidsmake-up, fashion en tv & movie make-up. “Ik mocht de sympathieke dames laten stralen met een mooie make-up, wat voor de dames leuke herinneringen naar vroeger terug bracht!”
sms “MWB(spatie)4 naar 6630”*

Françoise Beernaert (43) uit Sijsele – zaakvoerster van “Les soins de Françoise”.
Françoise is allround schoonheidsspecialiste. Zij zorgde voor een deugddoende handverzorging en een ‘zorg’massage voor de bewoners. “Het was een fijne ervaring”.
sms “MWB(spatie)21 naar 6630”*

Joyce van de Merlen (40) uit Deurne – zaakvoerster van “Joyce Beauty Secret” te Antwerpen & Wachtebeke.
Joyce is gespecialiseerd in haarverbetering, haarverlenging en permanente make-up. Zij nam de zorg voor de haren van de lieve dames op zich.
sms “MWB(spatie)1 naar 6630”*

Julie Vandenberghe (38) uit Gavere – zaakvoerster van “Beauty Store Julie” gelegen te Gavere.
Julie legt de focus op permanente make-up en huidverbetering van het gelaat en lichaam. Zij verzorgde de dames hun gelaat met daarnaast nog een hoofd- en schoudermassage en manicure. “Het was een voldoening om de lieve dames zo te zien genieten”.
sms “MWB(spatie)2 naar 6630”*

Febe Van de Kerkhove (21) uit Geraardsbergen – zaakvoerster van beautysalon “Bellissimo”.
Febe is gespecialiseerd in permanente make-up, huidverbetering en kleine tattoo’s. Zij verzorgde de nageltjes en gaf de bewoners een rustgevende gelaatsverzorging. “Ik heb er alvast van genoten net als alle bewoners. Ik ben met een glimlach naar buiten gegaan.”
sms “MWB(spatie)20 naar 6630”*

Binnenkort zullen we trouwens weten wie een jaar lang de ambassadrice mag zijn en de wellness- en beautysector zal vertegenwoordigen. De finale vindt plaats op 29 april in de prachtige Belle Epoque Ballroom van het Hilton Hotel te Antwerpen, dus je kan nog even stemmen voor jouw favoriet!

*€ 1 per ontvangen/verzonden sms

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.