Home > Filmrubriek Oscar Popcorner in ’t West-Vlaams, winnaars win 1+1 Kinepolisticket

Filmrubriek Oscar Popcorner in ’t West-Vlaams, winnaars win 1+1 Kinepolisticket

Geschreven op 25 oktober 2022 om 08:44 door Mario De Wilde
Hallo, beste kijkers en lezers van Het Nieuws van West-Vlaanderen. hier waren we weer met ‘Oscar Popcorner’, je weet wel de enige film ter wereld in het West-Vlaams dialect. Afgelopen vrijdag lag de bijzondere taak van de presentatie in handen van de Mugge van Brugge en die deed het weer meer dan voortreffelijk, zeg moar stief goee om de twee films van deze week voor te stellen.

We starten al meteen met een zwarte Adam, zeg maar ‘Black Adam’. De gelijknamige superheld – of moeten we zeggen antiheld – kreeg bijna 5000 jaar geleden de buitengewone krachten van de oude goden, waarna hij al vrij snel werd opgesloten in een tombe. Nu is hij weer vrij en klaar om zijn eigen vorm van gerechtigheid los te laten op de moderne wereld. Dwayne Johnson speelt de hoofdrol en het is de allereerste keer dat het verhaal van deze superheld op het witte doek te zien zal zijn. De trailer zinspeelt op een traumatisch verhaal over zijn zoon en zegt: “Er zijn helden en er zijn schurken. Helden doden geen mensen” – waarop Black Adam antwoordt: “Nou, ik wel.” Ga dat zien….

De tweede film is van het meer luchtige soort. ‘Lyle Lyle Crocodile’ is een komedie over de familie Primm die naar New York verhuist. Hun jongste zoon Josh heeft moeite om te wennen aan zijn nieuwe school en om vrienden te maken. Dat verandert allemaal als hij op de zolder van het huis waar ze nu wonen Wil ontdekt. Wil is niet zijn zusje maar een zingende krokodil die dol is op badderen, kaviaar en goede muziek. Al snel worden ze vrienden. Als Wil bedreigd wordt door boze buurman Mr. Grumps moet het gezin samenwerken met Wils charismatische eigenaar Hector P. Valenti. Samen laten ze iedereen zien dat je er soms onverwachts familie bij kunt krijgen en dat er niks mis is met een grote zingende krokodil die een nog grotere indruk maakt.

Wedstrijd, winnaars een 1+1 ticket gratis

Jullie lezers en kijkers konden, net zoals vorige weekends, ook nog eens een 1+1 gratis ticket voor een film naar keuze in een Kinepolis-vestiging in je buurt winnen. En dat deden er afgelopen dagen 1255. Zij die tot de gelukkige prijsbeesten behoren en een 1+1 ticket in de wacht sleepten zijn: Kris Steen in Sint-Andries, Hubert Van Saene uit Liedekerke, Familie Van Ruyskensvelde uit Ieper, Ronny Debackere uit Middelkerke, M. Van Landschoot uit Eeklo, Perneel uit Torhout, Carla Walgraeve uit Brugge, Severine Delmotte uit Oostende, Ch. Antonissen uit Roeselare en Francesco Deplancke uit Knokke-Heist. Komende vrijdag is er opnieuw een Oscar Popcorner.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.