Home > Filmfestival Oostende presenteert voor 13e editie een divers Vlaams en internationaal programma

Filmfestival Oostende presenteert voor 13e editie een divers Vlaams en internationaal programma

Geschreven op 21 augustus 2019 om 08:37 door Mario De Wilde

Gisteren maakte het Filmfestival Oostende het programma 2019 bekend tijdens ‘Film in het Park’. Filmfestival Oostende kiest voor haar 13e editie niet alleen voor een divers Vlaams en internationaal programma, maar trekt ook de lijn van het Leading Ladies – thema van Master Lynn Van Royen – door in de volledige programmatie. Hieronder vind je alvast een uitgebreid programma-aanbod en alle praktische informatie m.b.t. het festival mee.
De belangrijkste film-secties op een rijtje:

-AVANT-PREMIÈRES: FFO biedt een ruim aanbod gaande van mainstream tot arthouse cinema, zowel debuutfilms als films van gevestigde waarden, series en kortfilms.
-LOOK!: In deze competitie zie je visuele pareltjes, die internationaal furore maken en absoluut op groot scherm moeten gezien worden!
-TASTE OF EUROPE: U mag zich verwachten aan een selectie entertainende en ontroerende films, die nog lang nazinderen. Avontuurlijke festivalgangers zijn hier in hun natuurlijke habitat.
-KORTFILMS: Zes geselecteerde kortfilms dingen mee naar onze rijk gevulde prijzenpot.
-MASTER-SELECTIE: Master Lynn Van Royen maakte voor het festival een mooie selectie rond het thema “Leading Ladies”.
-NEDERLAND BUURLAND: We selecteren het beste wat onze Noorderburen bijeen filmden en blikken vooruit op toekomstige releases.
-SERIES: Reeds vanaf haar eerste jaar brengt FFO de première van een aantal nieuwe TV-series, meestal in aanwezigheid van de cast.
-ENSORS: Tijdens het festival kun je verschillende Vlaamse films, die genomineerd werden voor een Ensor, opnieuw bekijken op het witte doek én op verschillende locaties in Oostende tijdens ‘Filmcafé On Tour’.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.