Home > Fikse vangst. Kortrijkse drugsdealer en klanten op heterdaad betrapt door lokale recherche

Fikse vangst. Kortrijkse drugsdealer en klanten op heterdaad betrapt door lokale recherche

Geschreven op 14 september 2022 om 10:36 door Mario De Wilde

Zopas kon de recherche van de Politiezone Vlas tussenkomen terwijl er een drugsdeal aan de gang was in een huis in de Stasegemsestraat in Kortrijk. Het drugsteam binnen de lokale recherche van PZ Vlas hield sinds enkele weken een persoon in de gaten die zich mogelijks inhield van de verkoop van verdovende middelen in de omgeving van de Stasegemsestraat. Na enkele korte observaties konden op woensdag 31 augustus, omstreeks 18.45 uur, zowel de dealer als 3 afnemers op heterdaad betrapt en opgepakt worden door de speurders. Daarna volgden er ook huiszoekingen, dit zowel op het adres van de verdachte in de Stasegemsestraat als van de kopers in Avelgem.

In totaal werd meer dan 3 kg cannabis, bijna 150 gram hasj en bijna 12 gram cocaïne aangetroffen. Daarnaast werd ook nog meer dan 18. 000 euro cash geld, een TV en Play Station 4 in beslag genomen.
Alle betrokkenen werden ondertussen al voorgeleid voor de onderzoeksrechter. De 22-jarige verkoper, L. J. uit Kortrijk, werd aangehouden. Ruth Vandenberghe, burgemeester Kortrijk: “Door dit soort invallen goed voor te bereiden met observaties, krijgt de politie een steeds beter zicht op het netwerk van de drugscriminelen. Mooi werk van onze politiezone en het parket in de strijd tegen de illegale drugshandel.”
Foto: PZ VLAS

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.