Home > Fiesta Europa vanaf vrijdag drie dagen te gast in het Sint-Walburgapark van Veurne

Fiesta Europa vanaf vrijdag drie dagen te gast in het Sint-Walburgapark van Veurne

Geschreven op 8 september 2022 om 13:13 door Mario De Wilde

Fiesta Europa, het leukste evenement voor jong en oud, is komend weekend (start al op vrijdag) te gast in het Sint-Walburgapark in Veurne. Fiesta Europa is een internationale feestelijke markt. Als bezoeker kan je er komen ontdekken, proeven en genieten van al het moois en lekkers dat ons continent te bieden heeft. Marktkramers uit heel Europa bieden specialiteiten te koop aan uit hun land of regio. Op het gezellige terras kan genoten worden van de beste internationale gerechten die ter plaatse vers bereid worden, al dan niet vergezeld van een verfrissend drankje. Ondertussen brengen live muzikanten de bezoekers in de perfecte vakantiesfeer en kunnen de kinderen zich onder toezicht uitleven in het kinderdorp.

Maar bovenal: beleef de unieke sfeer op Fiesta Europa waardoor je je op vakantie waant. Laat je onderdompelen in die onweerstaanbare mix van talen en culturen, smaken, geuren en kleuren. Maak een praatje met de vriendelijke standhouders die ijverig hun waren aanprijzen, leer een paar woordjes Spaans, oefen je Frans,… en dat allemaal dicht bij huis zonder dure verplaatsingen. Kortom: het ultieme vakantiegevoel in eigen land. Welkom!

Openingsuren:
Vrijdag 9 september van 20 tot 22 uur;
Zaterdag 10 september van 11 tot 22 uur;
Zondag 11 september van 11 tot 19 uur.

Animatie:
Het kinderdorp is op zaterdag open tot 20 uur en op zondag tot 19u00. De kinderen kunnen er onder toezicht spelen, knutselen, een boekje lezen en/of zich laten schminken.

Live optredens:
Vrijdag 9 september: 10 Cats Down (20u30-22u);
Zaterdag 10 september: Elisa Ramirez (14u-17u) en Marcell den 13de (17u-20u);
Zondag 11 september: diverse kioskconcerten n.a.v. Open Monumentendag (vanaf 11u)

Bijkomende informatie: www.fiestaeuropa.eu, Facebook, Instagram.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.