Home > Fanfare KMV De Leiezonen Desselgem eert haar verdienstelijke leden op mooie manier

Fanfare KMV De Leiezonen Desselgem eert haar verdienstelijke leden op mooie manier

Geschreven op 29 februari 2024 om 11:27 door Mario De Wilde

Zopas vierde fanfare KMV De Leiezonen feest ter ere van Sint-Cecilia, waarbij enkele verdienstelijke leden in de bloemetjes werden gezet. Tijdens het evenement werden maar liefst zes muzikanten bekroond met een ereteken, als erkenning voor hun buitengewone bijdrage aan de fanfare.

De fanfare vierde enkele mijlpalen: Joren Sabbe (niet op foto) en Aaron Balcaen (niet op foto) kregen herkenning als 15 jaar lid van de fanfare. Kasper Vanoverbeke en Sara Anckaert zijn allebei 25 jaar muzikant en lid van de fanfare. Karl Vandenberghe (niet op foto) kan al terugkijken op een indrukwekkende 45-jarige carrière als muzikant. Bestuurslid en cornetspeler Geert Anckaert werd gehuldigd voor zijn uitzonderlijke 55-jarige lidmaatschap bij de fanfare.

Voorzitter Kasper Vanoverbeke benadrukt het belang van deze viering: “Dit feest is in de eerste plaats onze manier om waardering te tonen voor de onvermoeibare inzet van onze leden. Zonder hen zou onze fanfare niet hetzelfde zijn. Maar we mogen ook de onschatbare steun van hun partners en familie niet vergeten, want we vragen best veel van onze muzikanten. In april treden we met KMV De Leiezonen maar liefst drie keer op in De Schakelbox in Waregem met de voorstelling OWLA?!. En daar gaan uiteraard heel wat repetitie-uren aan vooraf.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.