Home > Expositie ‘Duikboot’ in SEAFRONT wegens succes verlengd

Expositie ‘Duikboot’ in SEAFRONT wegens succes verlengd

Geschreven op 11 december 2018 om 13:21 door Mario De Wilde

Het themapark SEAFRONT blikt terug op een zeer succesvol seizoen. Tot eind september mocht SEAFRONT 17% meer bezoekers verwelkomen. De lastcallcampagne, dit is een oproep van SEAFRONT om de duikboot een laatste maal te bezoeken voor zijn vertrek is hier niet vreemd aan.

Duikboot, wegens succes verlengd
Om te voldoen aan de grote vraag wordt het vertrek van de duikboot met een halfjaar uitgesteld.
De duikboot blijft open voor bezoek tem zondag 2 juni 2019. Daarna valt definitief het doek over deze populaire attractie. Na meer dan 20 jaar en 1,2 miljoen bezoekers later is het tijd voor iets nieuws. Midden juni 2019 onderneemt de onderzeeër dan zijn laatste reis naar Terneuzen . Hier zal hij op professionele wijze ontmanteld worden.

Veiling
Mensen die graag een souvenir willen van de duikboot kunnen een onderdeel aankopen. Hiervoor zal in het voorjaar van 2019 een veiling worden georganiseerd.

Hippe horecazaak als vertrekpunt voor nieuwe West-Hinder attractie
Met het vertrek van de duikboot wordt tegen volgende zomer ook het lichtschip West-Hinder tijdelijk gesloten voor grondige reconstructiewerken. Vanaf het seizoen 2020 moet deze voormalige vuurtoren-op-zee de thuisbasis worden van een spectaculaire belevenisattractie. Op het dek van de West-Hinder zal een kwalitatieve horecazaak zetelen, deze zal tevens de toegangspoort zijn tot de nieuwe SEAFRONT-attractie. Voor deze laatste is SEAFRONT trouwens nog op zoek naar een partner.

Oude Vismijn, hub voor herdenkingsexpo 75 jaar WOII: Operatie Noordzee 1944-45

Ter vervanging van de onderzeeër wordt vanaf 8 juni hal III van de voormalige vismijn opnieuw in gebruik genomen. Deze grote expositiehal wordt de thuisbasis van <OPERATIE NOORDZEE>, 1944-1945.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.