Home > Video: Exit Regenboog: Essevee speelt vanaf volgend seizoen in Elindus Arena

Video: Exit Regenboog: Essevee speelt vanaf volgend seizoen in Elindus Arena

Geschreven op 1 februari 2021 om 10:00 door Mario De Wilde

Het voetbalstadion van SV Zulte Waregem wordt vanaf het seizoen 21-22 omgedoopt tot Elindus Arena. Daarmee wordt één van vele partnerships die Essevee de voorbije maanden sloot, voor minstens 10 jaar heel zichtbaar. De West-Vlaamse energierleverancier verhuist bovendien zijn hoofdkwartier van Kortrijk naar het stadion van Essevee. De West-Vlaamse energieleverancier Elindus is al jarenlang een vaste partner van Essevee. Het bedrijf neemt straks zijn intrek in de bureauruimtes in de sfeertribune. En als stadionnaampartner zet het de komende tien jaar zijn schouders onder het ambitieuze project van Essevee 2.0.

De Corona-crisis hakt niet alleen in op het professionele voetbal, het zorgt ook voor een klimaat waarbinnen een nieuwe initiatieven in een stroomversnelling raken. “Uitzonderlijke omstandigheden maken dat er nog meer dan ooit out of the box gedacht wordt. En dat zorgt voor een dynamiek waarbinnen Essevee al een hele reeks samenwerkingen en partnerships kon afronden. De realisatie van de Elindus Arena is er één van. Eén waar we bijzonder trots op zijn” zegt Miguel De Ruyck, commercieel directeur van Essevee. “Als West-Vlaamse energieleverancier voor ondernemers verbinden we ons graag aan projecten die energie uitstralen”, vertelt Elindus-directeur Lode Hullebusch. “De identiteit en ambitie van Zulte Waregem sluiten perfect aan bij onze waarden. Met de Elindus Arena steunen we een gezonde, dynamische club met een aantrekkelijke ligging en dito omkadering.”

Ook de rijke geschiedenis van het Regenboogstadion krijgt een vervolg. Het Waregemse Stadsbestuur doopt de site rond het stadion om tot het Regenboogpark. Naast de renovatie van het Regenboogstadion en het project Waterfront wordt volgend jaar ook de legendarische Regenboogbrug  uit 1957 gerenoveerd. Geschiedenis en toekomst kwamen nooit dichter bij elkaar.  Naar aanleiding van de naamswijziging verschenen de voorbije week grote letters in en rond het Regenboogstadion. Spelers, supporters, medewerkers, coryfeeën en de directies van beide partijen brachten de letters letterlijk en figuurlijk samen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.