Home > Eva Vandenheede wordt vanaf 1 maart de nieuwe algemeen directeur van de stad Menen

Eva Vandenheede wordt vanaf 1 maart de nieuwe algemeen directeur van de stad Menen

Geschreven op 21 december 2023 om 10:49 door Mario De Wilde

Vanaf 1 maart 2024 gaat Eva Vandenheede aan de slag als algemeen directeur bij de stad Menen. Ze volgt er Eric Algoet op die per 1 mei 2024 na ruim 30 jaar dienst met pensioen gaat. Eva Vandenheede zocht en vond een nieuwe uitdaging bij de Stad Menen, waar zij een meerwaarde wil zijn voor de stad én de medewerkers van het lokaal bestuur. Eva Vandenheede: “Ik heb de eer gehad om verschillende jaren als algemeen directeur bij Securex Externe Preventiedienst te werken en sta nu klaar voor een nieuw avontuur bij de Stad Menen. Ik ben in Menen geboren en getogen. Menen ligt me dan ook heel nauw aan het hart. Mijn doel is om mensen te enthousiasmeren en een positieve impact te hebben op de organisatie. Ik geloof sterk dat we samen, met de talenten van alle medewerkers, iets moois kunnen bereiken. Aan Eric Algoet, de vertrekkende algemeen directeur, wil ik mijn oprechte dank betuigen voor zijn toewijding aan de stad Menen. Ik ben vastbesloten om voort te bouwen op het werk dat hij heeft verricht. Na mijn start in maart ga ik in de eerste 2 maanden vooral de focus leggen op het leren kennen van alle verschillende diensten en collega’s.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.