Home > Essevee nog minstens één jaar in tweede na pijnlijk verlies op Lommel: 1-0

Essevee nog minstens één jaar in tweede na pijnlijk verlies op Lommel: 1-0

Geschreven op 2 mei 2024 om 07:28 door Mario De Wilde

Gisteravond hebben Lommel en Zulte Waregem hun terugwedstrijd afgewerkt voor de promotie play-offs in tweede klasse. De heenwedstrijd eindigde vorige week op een 1-1 gelijkspel. In eigen huis wist Lommel gisteravond een 1-0 zege over de streep te trekken. De eerste helft werd zonder doelpunten afgesloten. De grootste kans kwam op naam van Jelle Vossen, maar de spits van Zulte Waregem zag zijn poging op de paal. Lommel kwam zich vanaf dan dreigender opstellen en tien minuten voor affluiten kwamen de Limburgers op voorsprong na een strak aangesneden hoekschop die werd binnen gekopt door Lucas Schoofs. Vijf minuten voor tijd mocht Ruud Vormer nog invallen. Hoe hard zal de gemiste promotie erin hakken bij Essevee? Er werden flink wat aankopen gedaan, maar dat mocht blijkbaar niet baten.