Home > En plots staat Sofie Dumont koekjes te bakken en verkopen in Ter Groene Poorte in Brugge

En plots staat Sofie Dumont koekjes te bakken en verkopen in Ter Groene Poorte in Brugge

Geschreven op 30 januari 2024 om 10:50 door Mario De Wilde

Mad Shells, een minionderneming van het specialisatiejaar Banket- en Chocoladebewerking uit Ter Groene Poorte, wil hun lekkernij delen met zoetebekken die genieten van lekker en vers gebak. Daarvoor hebben ze vanmorgen de hulp ingeroepen van Sofie Dumont en haar gevraagd om hun droomcoach te worden. Sofie, oud-leerling van Ter Groene Poorte, begeleidde hen in het volledige traject.

TV-gezicht Sofie Dumont was al om 10 uur deze ochtend aanwezig in het patisserielokaal PO1. Vanaf 11 uur helpt ze ook nog eens met de verkoop in het receptiegebouw van de school.

Over Mad Shells
Mad Shells heeft een assortiment van vijf gekke madeleines in de vorm van een schelp en noemen ze simpelweg “geluk in de mond”. De smaken: Red velvet, Pistache, Hazelnoot, Cacao en een klassieke madeleine vormen het aanbod. “We willen een tevreden gevoel creëren met ambachtelijk gebak gemaakt met passie”, vertelt Rachel De Busschere. “Deze warmte trekken we door met hun solidair hart. De winst van de mini-onderneming zal gedeeld worden met Make A Wish, de organisatie waar Sofie Dumont tevens ook ambassadrice van is. Mensen gelukkig maken, daar is het waar het hen om draait.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.