Home > En plots is het pas gepromoveerd Jong Male fiere leider met 9 op 9 in tweede provinciale na 1-0 winst tegen Kanegem

En plots is het pas gepromoveerd Jong Male fiere leider met 9 op 9 in tweede provinciale na 1-0 winst tegen Kanegem

Geschreven op 19 september 2022 om 11:56 door Mario De Wilde

Jong Male uit Sint-Kruis bij Brugge blijft iedereen verbazen in tweede provinciale b. Nadat de groenwitten vorig seizoen op de valreep wisten de promoveren, moesten ze als seizoenopener meteen Club Roeselare ontvangen. Die werden droogweg met 4-0 weer naar Roeselare gestuurd. Nochtans blijft Roeselare een grote kanshebber op de titel en dat blijkt het ook zo te zijn na twee opeenvolgende zeges nadien. Terug over naar Jong Male. Een week na die historische overwinning tegen Roeselare wist de ploeg van voorzitter Guido Vandille op het veld van VV Tielt met 2-3 te winnen en gisteren klopte het ook Kanegem met 1-0, na een prima goal al na een kwartier van Masselus. Op die manier staat Jong Male alleen aan de leiding met twee punten voorsprong op vier achtervolgers: Koekelare, Ardooie, Zwevezele en Houthulst. Volgende week gaan de Bruggelingen op bezoek naar Heist-aan-zee dat verrassend op de 14de plaats staat met amper één schamel puntje.

1 reactie

van mullem michel
Geschreven op 2022-09-20 11:58:36
JM bracht versterking op enkele "gevoelige plaatsen" en de topresultaten mede een uitstekende coaching zijn het prettige gevolg....Het is natuurlijk nog afwachten op het verdere verloop maar JM is in ieder geval een aanwinst voor de reeks en kan zorgen voor de verrassing.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.