Home > Elektrische fietsen voor personeel Carrefour Hypermarkt B-Park Brugge

Elektrische fietsen voor personeel Carrefour Hypermarkt B-Park Brugge

Geschreven op 11 september 2022 om 11:31 door Mario De Wilde

Vanaf september krijgen de medewerkers van de Carrefour Hypermarkt B-Park Brugge voor het eerst de mogelijkheid om een elektrische fiets te leasen. Dit laat hen toe om zich op een veilige, vlotte en ook duurzame manier naar het werk te begeven. Bovendien is de elektrische fiets de ideale match voor de werknemers van Carrefour Hypermarkt Brugge, die meestal in de buurt wonen. Het is een vraag die Carrefour de laatste tijd wel vaker krijgt van haar werknemers: hoe kunnen we samen minder de auto gebruiken en een actievere rol spelen op het gebied van alternatieve vervoersmiddelen? Om aan deze behoefte tegemoet te komen heeft de retailer nu een formule ontwikkeld waarbij werknemers de mogelijkheid krijgen om een elektrische fiets te leasen.

De elektrische fietst wint de laatste jaren enorm aan populariteit en is bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De stijgende energieprijzen zorgen er zeker ook voor dat we ons af en toe eens vaker met de fiets als met de auto zullen verplaatsen. Daarnaast is fietsen natuurlijk ook een gezonde en klimaatvriendelijke manier om zich naar het werk te begeven. De leasingformule van Carrefour sluit dan ook helemaal aan bij Act for Food, een wereldwijde sensibiliseringscampagne van Carrefour om haar klanten en werknemers te helpen beter eten, en dus ook gezonder te leven.

Een eenvoudige formule met tal van voordelen

Wanneer een werknemer van Carrefour Hypermarkt B-Park Brugge ervoor kiest om een fiets te leasen, wordt een deel van zijn of haar maandloon omgezet in een fietsbudget. De werknemer heeft de fiets drie jaar tot zijn of haar beschikking. Op het einde van deze termijn kiest de werknemer dan om de fiets al dan niet over te kopen. Daarnaast bevat de leasingformule tal van fiscale voordelen voor zowel de werknemer als werkgever. Ook kan de werknemer een beroep doen op de service aan huis of de permanente telefooncentrale en chatfunctie bij problemen of vragen over de fiets. Bovendien beschikken de werknemers over een fietsverzekering, die hen bijstaat in het geval van diefstal, schade of ongevallen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.