Home > Eindelijk opnieuw dansvoorstellingen voor Danstheater Arte in Lauwe

Eindelijk opnieuw dansvoorstellingen voor Danstheater Arte in Lauwe

Geschreven op 18 mei 2022 om 11:36 door Mario De Wilde

In CC Guldenberg Wevelgem brengt Danstheater Arte, de dansafdeling van Sportgroep Vaste Vuist Lauwe, tijdens het Pinksterweekend 3-4-5 juni 2022 maar liefst 4 dansvoorstellingen ‘Arte danst 2022’. Nieuw is de deelname van een 20-tal G-dansers. Aanstaande zaterdag 21 mei start de ONLINE kaartenverkoop. Headcoach Dans Dorine Vanhulle: “Na maanden intensief trainen zijn onze 500 dansers, gespreid over 22 groepen, trots U terug te kunnen tonen wat ze in hun mars hebben! Passie en liefde voor de dans! Doorheen het sportjaar hebben 11 lesgeefsters hun uiterste best gedaan om nieuw werk te maken en de techniek en passie voor het dansen over te brengen op onze dansers. Een choreografie en danser zijn nooit perfect en kunnen alleen maar verbeteren! We denken wel dat we er klaar voor zijn om het beste van ons zelf aan U voor te stellen!”

Bij Danstheater ARTE worden kosten noch moeite gespaard om het publiek te verwennen, op gebeid van kostumering en technische ondersteuning, zoals klank en licht en videomontage. Ook daarvoor kunnen we rekenen op een sterke ploeg vrijwilligers. 500 dansers, 11 lesgeefsters en 100 vrijwilligers staan klaar om maar liefst 4 voorstellingen aan te bieden in het CC Guldenberg te Wevelgem.
De eerste voorstelling gaat van start op vrijdag 3 juni 2022 om 19u30. Op deze voorstelling zullen onze allerkleinsten (pre-dans) niet optreden. Die hebben een schooldag achter de rug en daarna nog 3 voorstellingen te gaan. De tweede voorstelling zal doorgaan op zaterdag 4 juni 2022 om 19u30. De derde en vierde voorstelling gaan door op zondag 5 juni om 14u00 en 17u30. Elke show duurt ongeveer 3 uur.

Nieuw dit jaar is de deelname van een 20-tal G-dansers aan de grote dansshow Arte danst 2022. De G-dansers nemen deel aan één show! Wie de G-dansers aan het werk wil zien, is welkom op zondag 5 juni 2022 om 14u. Kaarten kosten 18 euro (voor volwassen en kinderen) en kunnen vanaf zaterdag 21 mei fysiek aangekocht worden in de sporthal ‘Ter Leie’ in Lauwe tussen 10u en 12u of tijdens de openingsuren van het secretariaat van Vaste Vuist. Nieuw vanaf dit seizoen is de online ticketverkoop via de website www.vastevuist.be. Ook de online ticketverkoop start vanaf zaterdag 21 mei 2022 om 10u. Opgelet: Aangekochte tickets worden niet terugbetaald, alsook niet verwisseld voor een andere voorstelling.

Foto : Groep ‘Arte’ o.l.v. Dorine Vanhulle

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.