Einde deze maand opent pop-up seafood restaurant Bar Bulot, de vroegere L.E.S.S. van Gert en Joachim
Op donderdag 27 juni opent in Sint-Michiels het seafood restaurant Bar Bulot aan de groene rand van Brugge. Jawel, Gert De Mangeleer en Joachim Boudens lanceren met Bar Bulot een gloednieuw zomerproject op de allereerste locatie van Hertog Jan. Joachim Boudens: “We zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. We willen voor het einde dit jaar op de locatie aan de Torhoutsesteenweg een totaal nieuw klassiek restaurant openen. In afwachting daarvan zijn we volop bezig om op hetzelfde adres deze maand een nieuw vis- en schaaldierenrestaurant te openen. Geen exclusieve inrichting maar topproducten geserveerd op een zomerse setting. We denken daarbij aan het noorden van Frankrijk waar je her en der fantastisch kan tafelen. Oesters, kreeft, gamba’s en daarbij lekker brood en olijfolie: tafelen zoals in la douce France. De klanten moeten een echt zomers gevoel krijgen. We zijn nu een volledig nieuw en verwarmd terras aan het aanleggen, we hebben zopas wat oude caféstoelen gekocht en kijken er echt naar uit om er einde deze maand in te vliegen.” Bar Bulot zal open zijn van 17 tot 22 uur en dat tot september. Dan beginnen de werken voor het nieuw klassiek concept op hetzelfde adres. Wat de naam zal worden, wist Joachim ons nog niet te vertellen.
Foto© Kristof Vrancken
.