Home > Eerste schepen Tom Dedecker van Middelkerke voor langere tijd out na zwaar ongeval bij hem thuis

Eerste schepen Tom Dedecker van Middelkerke voor langere tijd out na zwaar ongeval bij hem thuis

Geschreven op 26 oktober 2022 om 12:49 door Mario De Wilde

Middelkerks schepen Tom Dedecker zal, na een ongeval thuis, voor langere tijd zijn mandaat niet kunnen uitoefenen. Al zijn bevoegdheden worden integraal overgenomen door burgemeester Jean-Marie Dedecker. Het gemeentebestuur van Middelkerke, alle mandatarissen en alle medewerkers wensen Tom een spoedig herstel en betuigen hun steun aan zijn gezin en familie.

Ongeval thuis

In de nacht van maandag 24 op dinsdag 25 oktober liep schepen Tom Dedecker meerdere verwondingen op na een ongeval in zijn woning. Hij werd meteen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar verblijft hij momenteel nog steeds onder verhoogd toezicht met de garantie op de beste medische zorgen. Het gemeentebestuur van Middelkerke kan bevestigen dat de toestand van Tom Dedecker stabiel is. De kans is groot dat Tom al zijn energie en focus op zijn herstel zal moeten leggen, waardoor hij waarschijnlijk voor langere tijd zijn schepenambt en andere professionele taken niet zal kunnen uitoefenen. De burgemeester neemt de bevoegdheden over. Schepen Tom Dedecker is bevoegd voor toerisme, evenementen, financiën en communicatie. Burgemeester Jean-Marie Dedecker neemt al die bevoegdheden tijdens Toms afwezigheid over.

Middelkerke op de kaart zetten

Tom Dedecker (45) is eerste schepen en voorzitter van de gemeenteraad sinds 2018. Beroepshalve is hij accountant en belastingsconsulent. Daar trad hij – net als in zijn politieke loopbaan – in de voetsporen van zijn vader Luc. Hij was daarvoor al een actief gemeenteraadslid en lid van het voormalige VVV. Onder zijn impuls neemt het gemeentebestuur verschillende initiatieven om Middelkerke opnieuw op de kaart te zetten als toeristische topbestemming aan onze kust. Alle medewerkers, schepenen en gemeenteraadsleden duimen nu voor een spoedig en volledig herstel van Tom.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.