Home > Eén week voor deadline zijn al 7000 Altegoare-bonnen in Veurne aangevraagd

Eén week voor deadline zijn al 7000 Altegoare-bonnen in Veurne aangevraagd

Geschreven op 5 augustus 2020 om 09:31 door Mario De Wilde

Sinds 1 juli kunnen Veurnaars via www.veurne.be/altegoarebon hun persoonlijke bon ter waarde van 15 euro aanvragen. Ze kunnen de Altegoare-bon tussen 1 september en 31 december 2020 als betaalmiddel gebruiken bij deelnemende handelaars. Nog tot 15 augustus kan iedere inwoner online of via het onthaal in Stadskantoor De Seylsteen haar of zijn Altegoare-bon aanvragen. Deze bon kan bij bijna 200 Veurnse handelaars worden gebruikt. Intussen hebben al zo’n 7000 Veurnaars hun Altegoare-bon aangevraagd.

Elk gezinslid krijgt een bon, ongeacht de leeftijd. Je kan de Altegoare-bon(nen) bij één handelaar gebruiken, maar het is ook mogelijk dat alle gezinsleden een verschillende winkel uitkiezen. Het bedrag van 15 euro splitsen over meerdere handelaars is niet mogelijk. Nadat je via www.veurne.be/altegoarebon hebt aangeduid bij welke handelaar je de Altegoare-bon wil gebruiken, krijg je een e-mail met daarin de bevestiging van jouw keuze. Je zal jouw persoonlijke Altegoare-bon als bijlage in de e-mail vinden. Je kan de bijlage dan meenemen naar de winkel (afdrukken of tonen op de smartphone) en als betaalmiddel gebruiken.

Er is controle op de aanvragen door het stadsbestuur op basis van de domicilielijst en de ingevoerde rijksregisternummers. Geen internet? Geen probleem! In het Stadsmagazine juli-augustus zit er een kaart waarin je kan aangeven bij welke handelaar jij en/of jouw gezinsleden de Altegoare-bon willen besteden. Je kan deze bon afgeven bij het onthaal van Stadskantoor De Seylsteen. Heb je het Stadsmagazine niet meer? In het stadskantoor helpen ze je met plezier verder. De Altegoare-bon is een extra stimulans om de lokale consumptie te versterken en de loyaliteit aan de lokale handelaar te bevestigen. Guido Hoste, schepen van Lokale Economie: “Het doet plezier om te zien dat zoveel inwoners onze lokale economie ondersteunen. Wie de Altegoare-bon nog niet heeft aangevraagd, heeft nog zo’n 10 dagen om dat te doen. Niet vergeten dus!”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.