Home > ‘Een Meisje’: het antwoord van Eddy Govert op Raymond Van het Groenewoud

‘Een Meisje’: het antwoord van Eddy Govert op Raymond Van het Groenewoud

Geschreven op 19 juni 2020 om 12:15 door Mario De Wilde

Jaren geleden scoorde Raymond Van het Groenewoud een knaller van een radiohit met ‘Twee meisjes’, een zomers melodietje dat toch wel in de oren bleef hangen. Nu kwam er een soort ‘antwoord’ vanwege Eddy Govert: ‘Een Meisje’. Een verrassende song, wat voorbijschuift als een soort tekenfilmpje. Zwoele popklanken in een opname waarbij ook de Amerikaanse componist Bill Campbell betrokken werd.
De opname komt net op tijd, nu de coronacrisis op zijn retour is hier in Vlaanderen en we weer mogen dromen van een heerlijke vakantie aan onze eigen Belgische kust. Eddy Govert blijft uitpakken met verrassende opnames, net zoals zijn vorige single ‘Ja, ik adem jou’, die uitgebreid aan bod kwam bij de meeste Vlaamse radiozenders.

De opname wordt door D & V gepromoot en kan beluisterd of gedownload worden via alle gekende portals.

 

2 reacties

Rudy Bruyneel, Roeselare
Geschreven op 2020-06-19 13:16:36
Altijd leuk om weer eens iets van Eddy Govert te horen. De man is altijd zichzelve gebleven en heeft helemaal geen sterallures. Doe zo voort en veel succes nog met de nieuwe single. Rudy Bruyneel. Roeselare
Eddy Van Mouffaert en Hendrik Deschuyteneer
Geschreven op 2020-06-19 12:23:03
Nieuwe opname, helemaal opgedragen aan alle muziekliefhebbers die de artiesten en muzikanten al een hele tijd moesten missen wegens corona. Geniet ervan !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.