Home > Een lokaal biertje of lekker hoeve-ijsje? Avelgem organiseert opnieuw een boerenmarkt

Een lokaal biertje of lekker hoeve-ijsje? Avelgem organiseert opnieuw een boerenmarkt

Geschreven op 8 mei 2024 om 07:08 door Mario De Wilde

Zin in een lokaal gebrouwen biertje of lekker hoeve-ijsje? Kom dan op zaterdag 18 mei naar de Boerenmarkt in het centrum van Avelgem. Na het succes van de vorige edities organiseert de gemeente in het kader van de Week van de Korte Keten opnieuw een duurzame markt. Proef van verse producten, rechtstreeks afkomstig van jouw lokale boer of producent. Op de Boerenmarkt ontdek je een groot aanbod van (h)eerlijke streek- en seizoensproducten. Hier ben je zeker dat het product de kortste weg heeft afgelegd: van bij de boer of producent tot op je bord. Je koopt dus lekker én gezond.

Ideale gezinsuitstap
Een bezoekje aan de Boerenmarkt is de ideale gezinsuitstap. Voor de kinderen is er leuke animatie voorzien recht van de boerderij. Van springkoetjes tot een springkasteel waar kinderen zich wanen op een echte boerderij. De allerjongste boeren kunnen zich volledig uitleven op de Boerenmarkt.

Bijzondere locatie
De Boerenmarkt vindt plaats van 14 tot 19 uur in een authentieke hoeve in de Kerkstraat en de Kerkstraat zelf. Ideaal om de landbouwsfeer op te snuiven. De Kerkstraat zal voor deze gelegenheid verkeersvrij zijn.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.