Home > E-shuttlebusjes van Knokke-Heist worden gegeerd als mobiele marketingwall voor bedrijven/producten

E-shuttlebusjes van Knokke-Heist worden gegeerd als mobiele marketingwall voor bedrijven/producten

Geschreven op 24 januari 2023 om 08:43 door Mario De Wilde

Tienduizenden inwoners, toeristen, tweedeverblijvers en shoppers hebben ze al in Knokke-Heist voorbij zien rijden; de hippe, 100% duurzame en stijlvolle e-shuttlebusjes die als echte eye-catchers dankbare mensen vervoeren. Geheel gratis. Beschouw deze shuttle-busjes als een miniatuurversie van de bekende hop on hop off bussen die in alle wereldsteden rondtoeren. Ongetwijfeld hét uithangbord om je bedrijf en/of product te promoten.

Rijdende billboards

De naam van je bedrijf of merk zien verschijnen op de e-shuttlebus is promotioneel een kanjer van een investering. Eigenlijk spring je nergens beter in het oog dan via reclame op zo’n busje dat op de drukste momenten altijd in beweging is. In één oogopslag zie je de boodschap die er op staat. De vier wielen van het busje gaan rond en rond, net als de reclame op de shuttle. Of je nu zelf op de shuttle zit, wandelaar, fietser of automobilist bent, je wordt voortdurend geconfronteerd met hippe reclame. Vermits er het hele jaar door toeristen naar Knokke-Heist komen en er een groot percentage tweedeverblijvers in Knokke-Heist resideren, reikt deze commerciële boodschap veel verder dan de Oostkust.

Follow that bus – reclame tot ver buiten de regio

Bij mooi weer rij je cabriogewijs van hotspot naar hotspot. Regent het? Dan zit je heerlijk beschut achter glas. Je weet trouwens perfect wanneer de volgende bus komt. Volg de shuttlebus live via de app: zo weet je perfect hoeveel winkeltijd je nog rest. De shopping shuttles verbinden de belangrijkste winkelstraten (Lippenslaan – Dumortierlaan & Kustlaan) en houdt halt op acht toplocaties. Jong en oud(er) doorkruisen zo stressvrij Knokke-Heist. De E-Shuttlebusjes hebben geen schadelijke uitstoot, zijn comfortabel en uiterst stil, iedereen kan zomaar meerijden … Het publiek maakt er gretig en veelvuldig gebruik van.

Afgelopen jaar vervoerden de E-shuttles meer dan 100.000 reizigers:

Voorjaar 2022 (januari tot en met maart): 12.926

Hoogseizoen 2022 (april tot en met september): 85.510

Najaar 2022 (oktober tot en met december): 18.028

Eens meerijden? Hier houdt de Shopping Shuttle halt in Knokke-Heist:

• A. Verweeplein • Elizabetlaan • Dumortierlaan • Van Bunnenlaan

• Heilig Hartkerk • Driehoeksplein • Albertplein • Minigolf

Shopping Shuttle meets Sponsor Butler

De milieuvriendelijke busjes zijn een gedroomd uithangbord voor bedrijven. Reclame is immers continu in beweging, en dat mag je bij deze mobiele eyecatchers zelfs letterlijk nemen. Alle advertising op de Shopping Shuttle wordt beheerd via Sponsor Butler. Dit initiatief werd initieel opgericht door het gemeentebestuur en werd vorig jaar overgedragen aan Annick Reynders en Marijke De Mets. Dit dynamische duo – en tegelijk de bezielers achter het Tablebook Knokke Talks. – is bekend in de regio. Zij onderhouden partnerships en reiken met hun uitgebreid netwerk potentiële sponsors aan. Annick en Marijke focussen op partners die kwaliteit uitstralen en die verantwoordelijkheid en respect uitdragen.

Alle info op www.sponsorbutler.be

 

1 reactie

Regina
Geschreven op 2023-01-24 08:49:39
Goed initiatief. Zou leuk zijn als er een stopplaats bij Duinenwater was dan zou je je auto achter kunnen laten op de parking van Sportoase of straks bij Bowl Inn misschien.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.