Home > Durvers gezocht: ‘besmettelijk virus’ in voormalig zwembad De Kupe van Diksmuide

Durvers gezocht: ‘besmettelijk virus’ in voormalig zwembad De Kupe van Diksmuide

Geschreven op 30 september 2019 om 16:29 door Mario De Wilde

Precies een week na de sluiting van het zwembad De Kupe stelt het stadsbestuur een besmettelijk virus vast in het gebouw. Dit werd door experts bevestigd. Voor inwoners is er voorlopig geen gevaar. Het gebouw werd hermetisch afgesloten. We doen een oproep aan de durvers om eind oktober deel te nemen aan onze speciale missie. De kans op besmetting is reëel. Daar wil het stadsbestuur alvast heel open over zijn. Na onderzoek blijkt dat een professor in de machinekamer heeft geëxperimenteerd met één of ander mysterieus virus. De filterinstallatie van het zwembad werd onlangs stilgelegd. Experts vermoeden dat het virus als gevolg hiervan is uitgebroken. Het gebouw mag enkel worden betreden door echte waaghalzen die geen schrik hebben om besmet te worden. Er wordt gezegd dat er eigenaardige wezens ronddwalen, maar dat kunnen we zelf nog niet bevestigen. Het stadsbestuur volgt de situatie samen met de crisiscel op de voet.

Geheime missie: Ghostoria III

Omdat zelfs experts schrik hebben om De Kupe binnen te gaan, vragen we hulp. Op vrijdag 25, zaterdag 26 en donderdag 31 oktober openen we het gebouw voor de durvers. Bedoeling is om de eigenaardige wezens die er ronddwalen effectief te kunnen vaststellen. Deze operatie is uiteraard niet zonder risico. Voor mensen die besmet geraken voorzien we een speciale behandeling in de ontsmettingsruimte. Deze speciale missie kreeg de naam: Ghostoria III. Het zwembad zelf zal tegen dan volledig leeg zijn, mogelijk verschuilen de wezens zich daar. Een andere mogelijke ruimte waar je hen kunt spotten is de gigantische kelder waar alle installaties staan. Deze missie is niet geschikt voor kinderen jonger dan zes jaar. Ook voor mensen met een beperkte mobiliteit is dit niet ideaal. Er steken wat trappen in het parcours.

Wanneer?

Vrijdag 25 oktober, 18 – 22 uur

Zaterdag 26 oktober, 14 – 22 uur

Donderdag 31 oktober, 14 – 22 uur

Tickets

VVK: volw. 4 euro, kind (-12 j) 2 euro

ADD: volw. 5 euro, kind (-12 j) 3 euro

(opgelet: beperkt aantal tickets aan de deur beschikbaar).

Heb je recht op kansentarief UITPAS Westhoek? Dan betaal je 0,80 euro per persoon. Deze tickets zijn enkel te verkrijgen tijdens de openingsuren bij het onthaal van het stadhuis, niet via de website. Reserveer online via www.bezoekdiksmuide.be/ghostoria.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.