Duimen en vingers aflikken toegestaan tijdens GastroVita workshop bij Creades in Beernem
Zoetigheden, gezelligheid, warmte en vriendschap voor Valentijn: dat was het credo tijdens de voorbije workshop van GastroVita bij Creades in Beernem. Afgelopen zaterdagmiddag zat de sfeer er fantastisch warm in en de drie patissiers, Bart, Stef en Johan, wisten de talrijke gasten te boeien met hun uitgebreide kennis en creativiteit. Allerlei frisse mousses, meesterlijke chocolade en marsepein om de vingers af te likken, passeerden de revue. Er werd flink wat bijgeleerd maar ook heel veel plezier gemaakt. Laat dat ook het uitgangspunt van de workshops van GastroVita zijn. Met elk een doos lekkers mee naar huis en een bubbeltje sloten we een fijne namiddag af.
Volgende activiteiten zijn gepland ism Vorming Plus Brugge:
-Zaterdag 15 juni: Workshop dessertbuffet bij Creades.
-Dinsdag 9 juli: Brouwerijbezoek bij Fort Lapin in Brugge.
-Zaterdag 14 september: Workshop bij Creades.