Home > Duik zaterdag in het rijke wielerverleden tijdens de wielerbeurs in Koers in Roeselare

Duik zaterdag in het rijke wielerverleden tijdens de wielerbeurs in Koers in Roeselare

Geschreven op 17 april 2024 om 08:24 door Mario De Wilde

Wie graag in het rijke wielerverleden grasduint, is op zaterdag 20 april aan het juiste adres voor een nieuwe editie van de tweedehands wielerbeurs in KOERS. Het museum slaat daarvoor opnieuw de handen in elkaar met de Koninklijke Wielerclub ‘De Yzerzonen’, de vereniging die net geen kwarteeuw lang de bekende wielerbeurs in Hooglede organiseerde. Bezoekers kunnen zich in de prachtige setting van de ‘Zaal der Wereldkampioenen’ verwachten aan een uitgebreid aanbod aan tweedehands publiciteitsfoto’s, wielerboeken en -tijdschriften, persfoto’s en allerlei andere wielerverzamelingen. Dertien standhouders bieden verspreid over 26 tafels hun collectie aan.

Iedereen is vanaf 10 uur welkom op de wielerbeurs om zijn of haar slag te slaan. Een bezoek is ook te combineren met een gratis bezoek aan KOERS. Museum van de Wielersport. Ook het KOERSkaffee is open voor bevoorrading.

Tweedehands wielerbeurs: 20 april 2024, vanaf 10.00 uur in KOERS. Museum van de Wielersport, Polenplein 15, Roeselare – koersmuseum.be Foto: stad Roeselare

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.