Home > DSM Keukens presenteert nieuwste keukentrends en DSM Pro op Batibouw

DSM Keukens presenteert nieuwste keukentrends en DSM Pro op Batibouw

Geschreven op 21 mei 2022 om 13:25 door Mario De Wilde

Batibouw is helemaal terug en ook DSM Keukens is weer op de afspraak. De specialist in kwaliteitskeukens toont de nieuwste trends in de keukenwereld en lanceert de nieuwe projectkeukens DSM Pro. Batibouw is voor (ver)bouwers het ideale moment om zich te informeren. DSM Keukens demonstreert wat er vandaag allemaal mogelijk is. Denk maar aan slimme toestellen, zoals een Miele-inbouwvaatwasser waarvan je de deur opent met twee klopjes of Quooker-kranen waardoor kokend, bruisend of gefilterd water stroomt.

DSM Keukens staat bekend om zijn kwaliteitsvol maatwerk, zoals een brede balansdeur in dezelfde stijl als de kolomkasten. De interieurarchitecten van DSM More trekken de stijl van de keuken door naar de rest van het interieur. Of vice versa. Een nieuwe trend is low dining, met een lagere tafel- en zithoogte om bijvoorbeeld gezellig te ontbijten. Met DSM Pro speelt DSM Keukens perfect in op de wensen van projectontwikkelaars of particulieren die meerdere keukens nodig hebben. Een speciaal team staat voor hen klaar. Tot slot genieten alle kopers momenteel van interessante voorwaarden. Bij aankoop van een nieuwe keuken krijg je 30% korting op het meubilair, 20% op de toestellen én een gratis Quooker-kraan ter waarde van 1.495 euro.

Over DSM Keukens
DSM Keukens is een familiebedrijf met meer dan honderd jaar ervaring in kwaliteitskeukens. Intussen staat de vierde generatie van de familie De Schepper-Martens aan het roer. DSM Keukens heeft vandaag achttien toonzalen, verspreid over heel België: Aalst, Aartselaar, Beveren-Leie, Brugge, Deinze, Drogenbos, Genk, Gosselies, Kampenhout, Kuurne, Namen, Olen, Oostende, Oudenaarde, Roeselare, Schoten, Sint-Martens-Latem en Sint-Niklaas.

1 reactie

DSM Keukens
Geschreven op 2022-05-23 10:14:27
Intussen een prachtige start achter de rug! Wij zijn helemaal klaar voor deze week. Bedankt voor het artikel :)

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.