Home > Druk toeristisch seizoen voor SEAFRONT. Tijd voor verandering…

Druk toeristisch seizoen voor SEAFRONT. Tijd voor verandering…

Geschreven op 19 maart 2019 om 10:46 door Mario De Wilde

Het zijn drukke tijden bij Seafront Zeebrugge! De lastcall2-embark campagne; dit is een allerlaatste oproep tot inscheping, viel alvast niet in dovemansoren. SEAFRONT noteert nog steeds een verhoogde interesse voor het bezoek aan de duikboot. Om te voldoen aan de grote vraag is deze nog open voor bezoek tem 02/06/2019. Op 12/06/2019 komt de foxtrot-onderzeeër van SEAFRONT een laatste maal in actie. Hij wordt dan gesleept naar Gent alwaar hij op professionele wijze ontmanteld zal worden.

Horecazaak op lichtschip West-Hinder

Met de sleep van de duikboot wordt vanaf 03/06/2019 ook het lichtschip West-Hinder tijdelijk gesloten voor renovatiewerken. In de buik van de West-Hinder komt een gloednieuwe attractie, op het dek van de West-Hinder komt een hippe horecazaak. Voor deze laatste is SEAFRONT trouwens nog op zoek naar een partner / uitbater.

Vismijn hub voor nieuwe expo

Onmiddellijk na het vertrek van de duikboot, op 08/06/2019, neemt SEAFRONT dan een nieuwe expositieruimte in gebruik. Eén van de hallen van de Oude Vismijn wordt de thuisbasis van <Operatie Noordzee 1944-45>. Deze spannende strijd op en onder water laat de bezoeker kennismaken met de wijze waarop de oorlog vanop zee werd gevoerd en welke rol de Belgische zeelieden speelden. Binnenkort worden trouwens de eerste collectiestukken geleverd, info volgt! Het toeristisch product SEAFRONT is in volle evolutie, ook nu al! Door het vertrek van de duikboot wil SEAFRONT actief gaan inzetten op wisselende thematentoonstellingen.

Noordzeenatuur-expo in samenwerking met WWF

Vanaf heden kan de bezoeker kennismaken met <Noordzeeschatten>, een unieke Noordzeenatuur-expo in samenwerking met WWF. Deze expo zet sterk in op het sensibiliseren van de bezoeker. Het plastic-soep thema is hot, ook bij SEAFRONT! De strandbezoeker kijkt vaak niet verder dan de strandlijn. In deze gloednieuwe tentoonstelling ontdek je onze wondermooie Noordzee met verrassend helder water, een rijk bodemleven en indrukwekkende vissen, zeezoogdieren en vogels. We bieden de bezoeker hapklare tips aan om onze Noordzeeschatten te beschermen. Ook de expo zelf is een staaltje van ultieme recyclage. Zo lagen ‘Het jaar van de Noordzee’ en de ‘WWF Noordzeecampagne’ aan de basis van deze expositie. De expo <Noordzeeschatten> is inbegrepen in het toegangsticket voor SEAFRONT.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.