Home > Drie nieuwe gezichten bij de Politiezone Westkust

Drie nieuwe gezichten bij de Politiezone Westkust

Geschreven op 18 januari 2024 om 11:58 door Mario De Wilde

Onlangs hingen drie collega’s van de wijkdienst van Koksijde en Oostduinkerke hun politiefiets aan de haak. Zij worden opgevolgd door drie nieuwe wijkinspecteurs. De drie nieuwe wijkinspecteurs hebben heel wat jaren ervaring op de teller. Eerste inspecteur Cornelis was actief als wijkinspecteur in Politiezone Polder. Inspecteurs Couvreur en Mercy versterkten de interventiedienst van Politiezone Westkust voordat zij hun overstap maakten naar de wijkdienst. Samen met andere collega’s neemt inspecteur Couvreur Oostduinkerke-Bad voor haar rekening. Inspecteur Mercy gaat aan de slag in Oostduinkerke-Dorp. Eerste inspecteur Cornelis versterkt het wijkteam in Koksijde-Bad.

Wil je weten wie jouw wijkinspecteur is? Surf naar onze website https://www.politie.be/5461/contact/je-wijk en zoek jouw wijkinspecteur op aan de hand van jouw adres.

Het stratenplan met een overzicht van alle wijken en wijkteam van Koksijde vind je ook terug op onze website https://www.politie.be/5461/contact/commissariaten/centraal-politiehuis-koksijde.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.