Home > Drie handelszaken in de prijzen voor Groene Pluim 2020 in Izegem

Drie handelszaken in de prijzen voor Groene Pluim 2020 in Izegem

Geschreven op 23 juni 2020 om 09:16 door Mario De Wilde

Ieder jaar reikt Groen Izegem de “de Groene Pluim” uit aan burgers of organisaties die bijgedragen aan een socialere, warmere of groener Izegem. Groen Voorzitter Hannes Vanderstraeten: “We zijn blij dat dit jaar 3 handelszaken in de prijzen vallen. Bij Aqua Fish uit de Bosmolens, de Carrefour en de Proxy Delhaize op de Markt kan je via de app van Too Good To Go een verrassingspakket aan een voordelige prijs aankopen. We gingen de handelaars opzoeken om hen een doosje pralines met het logo van Too Good To Go, gemaakt door de Parfait in Izegem, te overhandigen.”

Cindy Braeckevelt van Aqua Fish hoopt dat deze prijs meer collega handelaars zal aanzetten om samen te werken met Too Good To Go. Dat de paketten de deur uit vliegen toont dat het kan.
Ook de ander laureaten zijn zeer enthousiast: “onze afvalberg is aanzienlijk vermindert, we verdienen er nog iets aan en de app is gebruiksvriendelijk. De pakketten maken vergt een beetje werk, maar we zien veel tevreden klanten terug komen.”  Too Good To Go in België werd van in het begin getrokken door uitgeweken Izegemnaar Jonas Mallisse. Ook hij krijgt de Groen Pluim uitgereikt. “Ik ben heel blij met de prijs! Ik hoop dat de coronacrisis ons aanzet om naast voedselverspilling nog andere zaken in ons leven aan te pakken”. laat Jonas Malisse weten in een filmpje.  “Veel handelaars schenken overschotten aan een goed doel of steunen op een andere manier Izegemnaren. Zij verdienen eigenlijk allemaal een pluim en een duwtje in de rug!.” zegt Groen Voorzitter Hannes Vanderstraeten.

Op de foto van links naar rechts: Veerle Renier, Jonas Malisse, Hannes Vanderstraeten, Balder Clarys

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.