Home > DreamLand opent morgen bijzondere pop-up Tuin & Terras in Kortrijk

DreamLand opent morgen bijzondere pop-up Tuin & Terras in Kortrijk

Geschreven op 9 maart 2021 om 20:13 door Mario De Wilde

Na het succes van de voorbije jaren, opent DreamLand ook dit jaar enkele pop-ups Tuin & Terras. Zo kunnen klanten vanaf 10 maart onder meer aan de Brugsesteenweg in Kortrijk terecht voor een ruim assortiment tuin- en terrasmeubelen. Nieuw dit jaar is dat ze er ook een selectie buitenspeelgoed kunnen ontdekken. In coronatijden willen gezinnen nu eenmaal meer dan ooit van hun tuin genieten, en daar hoort ook de aankoop van speelhuisjes, trampolines en zwembaden bij.

Buitenplezier voor het hele gezin
DreamLand is al jaren marktleider op het vlak van buitenspeelgoed zoals trampolines en zwembaden. Sinds enkele jaren zitten ook tuinmeubelen opnieuw in het assortiment, wat elk jaar opnieuw een schot in de roos blijkt te zijn. “Klanten hebben duidelijk vertrouwen in onze kwaliteit, onze prijzen en ons uitgebreide aanbod. DreamLand blijft dan ook volop inzetten op de combinatie “buiten spelen” en “buiten genieten”. Klanten vinden bij ons alles voor onvergetelijke momenten in de tuin: van tuinmeubelen en parasols tot trampolines en zwembaden,” zegt Dieter Struye, algemeen directeur van Colruyt non-food.

Tuinmeubelen, speelhuisjes, trampolines en zwembaden
Het volledige assortiment tuin en buitenspeelgoed is te vinden op dreamland.be, maar DreamLand wil klanten ook de mogelijkheid geven om de artikelen van dichtbij te komen bekijken. Dieter Struye: “Tuinmeubelen en groot buitenspeelgoed zijn voor veel gezinnen een behoorlijke investering, vandaar dat ze hun aankoop graag vooraf eens komen bekijken en uitproberen. Net daarom kunnen ook dit jaar de pop-ups Tuin & Terras niet ontbreken.”

Vanaf 10 maart openen de pop-ups in Kortrijk en Namen de deuren, vanaf 20 maart kan er ook geshopt worden in de pop-up in Waterloo. De pop-upwinkels bevatten elk gemiddeld 750 m² aan tuinmeubelen, parasols, ligbedden, terrasverwarming, tuinverlichting, decoratie en meer. Naast het tuinassortiment vinden klanten er bovendien een selectie buitenspeelgoed, zoals speelhuisjes en trampolines. Vanaf begin april komen daar ook nog zwembaden bij. De 3 pop-ups blijven open tot en met 24 juli.

Genieten in eigen tuin
De keuze om dit jaar ook buitenspeelgoed aan te bieden in de pop-ups, is een rechtstreeks gevolg van de huidige coronasituatie. Met de lente in aantocht doet de verkoop van buitenartikelen het in deze periode traditioneel erg goed. Maar corona zorgt volgens Dieter Struye duidelijk voor een toename: “Voor het tweede jaar op rij zien we dat klanten steeds vroeger tuinmeubelen, trampolines, schommels en ook zwembaden in huis halen. En daar zitten de coronamaatregelen zeker voor iets tussen: gezinnen bereiden zich opnieuw voor op een lente en zomer in eigen tuin en investeren daarom meer dan ooit in tuinplezier.”

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.