Home > Donderdag naar school maar morgen nog even de Family Day van Club Brugge meepikken

Donderdag naar school maar morgen nog even de Family Day van Club Brugge meepikken

Geschreven op 30 augustus 2022 om 11:20 door Mario De Wilde

Mata, Vormer, Mignolet…. Wil jij de spelers van Club Brugge graag nog eens van dichtbij aan het werk zien én droom je van een handtekening van jouw favoriete speler? Dan moet je morgen 31 augustus op Jan Breydel zijn voor onze gratis Family Day! Vanaf 13u verwelkomen ze iedereen op Jan Breydel voor een middag vol voetbal en plezier.

Dit is het programma:

13u-15u: Open training
Altijd al eens willen weten hoe een training eraan toe gaat? Dankzij de open training kan jij onze Blauw-Zwarte helden van dichtbij aan het werk zien.

15u30-17u: Signeersessie
Droom jij van een foto met jouw favoriete Club-speler? Vanaf 15u kan jij een handtekening of selfie scoren met de spelers.

Vanaf 13u: Clubkidsdorp
Ook ons Clubkidsdorp zal opnieuw van de partij zijn. Verschillende springkastelen, shooting walls en mini-veldjes zorgen voor eindeloos plezier op de laatste dag van de vakantie. Daarnaast kan je op de foto met Bibi én met onze nieuwste kampioenenbeker. Of wat dacht je van een stoere Club-tattoo op jouw arm? Het kan allemaal! En voor de echte waaghalzen voorziet Club een klimmuur van maar liefst 8 meter hoog en een klimpaal voor wie z’n grenzen écht wilt verleggen.

Vanaf 13u: Back 2 School met de Clubshop
Trek jij op 1 september terug naar school met een nieuw shirt van Club of een coole trui? De Clubshop is de hele middag open met al jouw favoriete items. Nog geen pennenzak, rugzak, kaftpapier of kleurpotloden? Die scoor je nog allemaal tijdens de Family Day.

Vanaf 13u: Partnerstanden met tal van leuke activiteiten
Bij onze partner Eleven Sports kan jij op de Family Day net zoals de spelers een écht interview geven aan een journalist én krijg je het interview achteraf opgestuurd! Je maakt bovendien ook kans op leuke prijzen.
Hoe goed kan jij overweg met een traptrekker? Bij CNH kan jij jouw skills tonen op een echt traptrekkersparcours.

-Jupiler voorziet dan weer een bierfiets: wil jij graag een frisse pint? Fiets dan 6 minuten om jouw pintje te brouwen met hernieuwbare elektriciteit!

-Bij de stand Pepsi kan je dan weer draaien aan het prijzenrad én heb je altijd prijs!

-Heb jij nog een oude GSM of tablet liggen? Dan kan je die opnieuw ruilen bij Proximus. Je krijgt per toestel 10 euro om te gebruiken op Club.

-Unibet voorziet op de Family Day een initiatie AED! Weet jij nog niet hoe zo’n toestel werkt? Kom dan zekers eens langs!

En dit alles is volledig gratis! Tot morgen?

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.