Home > Dit zijn de winnaars van het bier-& tastingarrangement (€32) in het Brugse Duvelorium

Dit zijn de winnaars van het bier-& tastingarrangement (€32) in het Brugse Duvelorium

Geschreven op 20 juli 2021 om 10:05 door Mario De Wilde

Op maandag 5 juli opende het Duvelorium Grand Beer Café op de Markt van Brugge opnieuw zijn deuren en dat in aanwezigheid van Brugs burgemeester De Fauw en Michel Moortgat, CEO van Brouwerij Duvel Moortgat. Het Duvelorium Café werd volledig vernieuwd en is een echte aanrader voor iedereen die van een unieke ervaring houdt. Je kan er een lekkere Duvel van ’t vat drinken terwijl je geniet van een prachtig uitzicht op de Markt van Brugge. Niet te vergeten: het Duvelorium is vrij toegankelijk voor iedereen.

Het Duvelorium Grand Beer Café bevindt zich al enkele jaren op de eerste verdieping van het Historium in Brugge. Je kan er in een gezellig interieur genieten van een lekker drankje en een fenomenaal uitzicht op de Brugse Markt. Op maandag 5 juli heropende het Duvelorium Café dat ondertussen in een nieuw jasje werd gestoken. Vanaf nu kan iedereen er dus weer genieten van een fantastische Duvel-ervaring. Daarnaast verstevigde het Duvelorium zijn samenwerking met Brouwerij Duvel Moortgat en zet het zich zo mee op de kaart als een toonaangevende speler in de Belgische bierwereld.
Het is één van de weinige plekken ter wereld waar je kan genieten van een vers getapte Duvel, een unieke ervaring. Daarnaast vinden de echte Duvelfans er een exclusief aanbod aan bijzondere Duvelgadgets en souvenirs.

Ook voor bedrijfsuitjes, teambuildings en events kan je in het Duvelorium Café terecht. Zo kan je een onvergetelijke receptie in het Duvelorium bijvoorbeeld combineren met een bezoek aan het Historium of met een gaming sessie in de vernieuwde VR Arcade.
Je hebt helemaal geen ticket nodig om deze prachtige Duvel-locatie te bezoeken, want het “Duvelorium Grand Beer Café” is vrij toegankelijk voor iedereen. Of je nu een daguitstap maakt naar Brugge, het Historium bezoekt of een Bruggeling bent die een leuk plekje zoekt om te ontspannen, je kan altijd in het Duvelorium terecht. In dit Café maak je ongetwijfeld een unieke ervaring mee!

Het “Duvelorium Grand Beer Café” (Markt 1, Brugge) is elke dag open van 11 uur tot 18 uur. Tijdens de zomernocturnes is het Duvelorium elke vrijdag- en zaterdagavond van juli en augustus open tot 23 uur. Surf naar www.duvelorium.be voor meer informatie.

De winnaars

En of er ‘goesting’ was om hetDuvelorium te gaan bezoeken… Gisteravond om 23.32 uur viel het laatste -en 1321ste- antwoord in onze mailbox.

-Op welke dag werd het vernieuwde Duvelorium officieel heropend? ->05/06/2021

-Welk biermerk staat centraal in het Duvelorium? -> Duvel

-Hoeveel tapkranen tel je aan de bar? -> 10 (2 van Duvel en 8 andere biertjes)

Dit zijn de winnaars die vanaf donderdag 22 juli 2021 hun arrangement met het mooiste uitzicht op de Brugse markt mogen gaan ontdekken. Gewoon aanmelden bij het binnenkomen en de namen van de winnaars staan genoteerd. Heel veel plezier ermee.

Emilie Ballegeer, Brugge
Hoppe Dimitri, Assebroek
K. Robert, Sint-Kruis
Claire Biver, Heist aan Zee
Familie Corthals, Brugge
Ann Bouuaert, Sijsele
Patrick De Block, Sint-Gillis
V. Moerzeke, Brugge
Decuypere Mady, Menen
Laure Van Hulle, Brugge
Eveline De Cock, Sint-Kruis
Bernard Christiaens, Knokke
Tine Vande Velde, Assebroek
Robert Muller, Knokke
Familie Verbrugge-Dutry, Kortrijk
Pascale Poignie, Blankenberge
Dave Geleyns, Blankenberge
Mano Vandemoortel, Brugge
Familie Van Loo, Houthulst
Kelly Van de Zande, Assebroek
Loreine Wuyts, Ardooie
Hubrecht Kathleen, Westkapelle
Callens Carmen, Waregem
Lien Borlé, Harelbeke
Martine Hinderyckx, Brugge
Fimke Trioen, Schoten

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.