Home > Dit zijn de jonge zwemkampioenen van succesvolle zwemweek in Veurne

Dit zijn de jonge zwemkampioenen van succesvolle zwemweek in Veurne

Geschreven op 28 november 2022 om 16:41 door Mario De Wilde

Van 12 tot 20 november organiseerde de Sportdienst haar jaarlijkse Zwemweek. De bezoekers konden genieten van heel wat activiteiten. Er was ook een heuse waterpistolenwedstrijd!
Ontbijtzwemmen, een aquasplash glijbaan, seniorenzwemmen, een swimmathon voor de lagere scholen, brevetzwemmen en de waterpistolenwedstrijd, het zijn de hoogtepunten van een spetterende week in ons stedelijk zwembad. De waterpistolenwedstrijd bleek een leuke uitdaging. De deelnemers kregen de opdracht om over een mat te lopen, naar ringen op de bodem te duiken en ten slotte met een waterpistool enkele objecten te raken. De winnaars van deze wedstrijd werden in de bloemetjes gezet door schepen van Sport Pascal Sticker.

Pascal Sticker, schepen van Sport: “Niet alleen Sint-Maarten komt langs in november, ook de zwemweek staat traditiegetrouw bij ons geprogrammeerd in de elfde maand. Dankzij de programmatie was er voor elk wat wils. Er waren alleen maar tevreden gezichten bij het verlaten van het zwembad, en zo zien we het graag”
Foto: stad Veurne

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.